Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Δοξα-σμένος κι επίσημα...!!

Προπονητής της Δόξας Δράμας είναι και με τη βούλα ο Μάκης Κατσαβάκης, καθώς σήμερα βρέθηκε στη Δράμα και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια.
Δοξα-σμένος κι επίσημα...
Ο Έλληνας τεχνικός που θα βρεθεί στον πάγκο της Δόξας στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, μίλησε στον "Νovasportfm 94,6" και αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά είπε:

Eάν έχει ρίσκο η επιλογή του:


«Σίγουρα και είναι ένα μεγάλο ρίσκο αλλά το βλέπουμε διαφορετικά το θέμα. Η ομάδα έχει περιθώριο να γίνει από τις πιο υγιείς ομάδες της Ελλάδας, έχει μέλλον. Χτίστηκε δύσκολα, είναι κάτι που το ξέρουμε. Στα επόμενα παιχνίδια θα κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα και στις επόμενες αγωνιστικές θα βάλουμε νεαρούς Έλληνες παίκτες.
Δεν είναι η πραγματική εικόνα της ομάδας. Δεν έχει ευθύνη ο προηγούμενος προπονητής. Θέλω να γίνουμε πιο δυνατοί στο πρέσινγκλ και φυσικά περιμένουμε ενίσχυση τον Ιανουάριο. Και η έδρα αποτελεί πρόβλημα αλλά δεν θα σταθούμε σε αυτό. Θα παλέψουμε σκληρά. Θα κοιτάξουμε στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας που διαθέτει παιδιά με πλούσιο ταλέντο».
Τι συμβόλαιο υπέγραψε:

«Τα συμβόλαια είναι σχετικά. Θέλω να καταλάβει ο πρόεδρος ότι μπαίνω σε ρίσκο αλλά και το κάνω γιατί θέλω να χτίσω μια ομάδα. Έχουμε υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν με ανανέωση για άλλα δύο χρόνια. Μου έκανε εντύπωση ότι η ομάδα δεν χρωστάει πουθενά. Στο μέλλον πολλές ομάδες θα κλατάρουν, και δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στα υψηλά συμβόλαια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: