Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Μέχρι και το BBC γράφει για τον Νίνη!!

Η χάρη του Σωτήρη Νίνη έφτασε μέχρι το BBC Sports, το οποίο σε αφιέρωνα για την Εθνική Ελλάδας στέκεται ιδιαιτέρως στον άσο του Παναθηναϊκού.
Μέχρι και το BBC γράφει για τον Νίνη
Το αφιέρωμα με τίτλο Star Man αναφέρει:
"Η Ελλάδα δεν διαθέτει πολλούς σπουδαίους μεσοεπιθετικούς, έτσι ο σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο του Σωτήρη Νίνη στο ματς με το Ισραήλ ήταν πραγματικά ένα σοκ. Ο άσος του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε λίγα δευτερόλεπτα μετά από ένα καταπληκτικό γκολ, το οποίο προήλθε ύστερα από δική του σόλο ενέργεια.
Παρόλα αυτά η απουσία του Νίνη δεν απέτρεψε τους Έλληνες από το να σκαρφαλώσουν στην κορυφή του ομίλου τους, κερδίζοντας εκτός έδρας την Κροατία. Ο 21χρονος άσος αναμένεται να είναι πίσω στη δράση τον προσεχή Μάρτιο. Κάτι το οποίο σημαίνει πως στη διάρκεια του Euro 2012 θα είναι σε φουλ φόρμα. Γεννημένος στην Αλβανία από Έλληνες γονείς, ο Νίνης ήταν μέλος της αποστολής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, αλλά ο Ότο Ρεχάγκελ δεν εμπιστεύτηκε τόσο πολύ τον νεαρό άσο.
Ο διεθνής μέσος έκανε δύο παρουσία στη Νότιο Αφρική αγωνιζόμενος για 41 λεπτά. Εν συνέχεια προωθήθηκε στην αρχική 11άδα από τον νέο τεχνικό Φερνάντο Σάντος μετά την ισοπαλία της Εθνικής Ελλάδας στην πρεμιέρα των προκριματικών του 2012. Η επιλογή αυτή αποδείχθηκε διάνα, αν αναλογιστεί κανείς τις πέντε συνεχόμενες νίκες της Ελλάδας".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: