Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ομπράντοβιτς:«Θέλει προσοχή ο ΠΑΟΚ»


obradovic

O Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, μίλησε για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ (10/12 20:30) στο κλειστό της Πυλαίας, τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένη, καθώς κανένα παιχνίδι με τον «Δικέφαλο» στη Θεσσαλονίκη δεν ήταν εύκολο για τους «πράσινους».
«Είναι ένα παιχνίδι με μία ομάδα που θέλει προσοχή. Τα παιχνίδια μας στη Θεσσαλονίκη εναντίον του ΠΑΟΚ ποτέ δεν ήταν εύκολα και δεν θα είναι σίγουρα και τώρα.Θα πρέπει εμείς από την πλευρά μας να διατηρήσουμε ψηλά τη συγκέντρωση μας, να αλλάξουμε το «τσιπ» στο μυαλό μας και να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι που θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στη νίκη».
Από την πλευρά των παικτών του Παναθηναϊκού, ο Αλέξανδρος Κυρίτσης υπογράμμισε πως: «Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις μετά την ήττα από την Καβάλα, θέλουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, να παίξουμε με ενέργεια, να βγάλουμε τα καλά μας στοιχεία και να αυξήσουμε τον χρόνο που παίζουμε καλό μπάσκετ στο παιχνίδι.
Πρέπει να παίξουμε όσο πιο σοβαρά γίνεται, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα με ιστορία, παράδοση και έμπειρους παίκτες και να παίξουμε καλά για να πετύχουμε το στόχο μας, να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα το οποίο θέλουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: