Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Πρίφτης: «Να ξεπεράσουμε τα όρια μας με Άρη»


priftis

Η Καβάλα υποδέχεται αύριο (10/12 19:00) στο αλώβητο -έως τώρα- κλειστό της Καλαμίτσας τον Άρη και ο Δημήτρης Πρίφτης με αφορμή τη συγκεκριμένη αναμέτρηση παρέθεσε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του πρωταθλήματος αναφέροντας ότι:
«Ο Άρης μέσα από τα παιχνίδια του Eurocup και έχοντας διαμορφώσει και ενισχύσει το ρόστερ του με την προσθήκη κάποιων έμπειρων παικτών, βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο. Εμείς ήμαστε πληγωμένοι από την εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής και θα πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτό και να ξεπεράσουμε τα όρια μας, έχοντας συγκέντρωση, τόσο σε άμυνα, όσο και στην επίθεση.
Οι τραυματισμοί του τελευταίου διαστήματος, είναι για μας εμπόδιο, καθώς μας λείπει ο Γκάρισον για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα, όπως επίσης και ο απροσδόκητος τραυματισμός του Τέιλορ, αποτελεί ένα ακόμη πρόβλημα».
Από την πλευρά του ο Γιώργος Γεωργάκης, δήλωσε: «Πρόκειται για ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Εμείς δουλέψαμε πολύ γι΄ αυτό το ματς με τον κόουτς και τους συμπαίκτες μου και ελπίζουμε όλα αυτά να μας βγουν στο γήπεδο, για να μπορέσουμε να φτάσουμε με τη βοήθεια και του κόσμου μας στη νίκη».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: