Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Τότεναμ και Άρσεναλ για Βερντόχεν!!


vertonghen

Κάτοικος Βορείου Λονδίνου θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Γιάν Βερντόχεν από τον επόμενο μήνα. Ο Βέλγος αμυντικός του Άγιαξ είναι ψηλά στη λίστα και της Άρσεναλ αλλά και της Τότεναμ.
Ο Αρσέν Βενγκέρ από καιρό έχει εκφράσει τον θαυμασμό του για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, αλλά οι «κανονιέριδες» έχουν θέσει άλλους στόχους για την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η μισητή συμπολίτισσα Τότεναμ από την άλλη έχει ήδη ετοιμάσει πρόταση ύψους 10εκ. λιρών για τον παίκτη, καθώς η ενίσχυσή της στα μετόπισθεν είναι απαραίτητη, εξαιτίας των πολλών τραυματισμών από τους οποίους πλήττεται η οπισθοφυλακή της.
Αν η μετακίνηση του Βερντόχεν στα «σπιρούνια» ευδοκιμήσει τότε θεωρείται δεδομένο ότι αυτός που θα πληρώσει τη… νύφη θα είναι ο Μπασόνγκ, καθώς θα αναγκαστεί να αναζητήσει νέο προορισμό στην καριέρα του, μετά τις μέτριες εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει ως τώρα την τρέχουσα σεζόν. Σε αντίθετη περίπτωση η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ έχει ως δεύτερο στόχο στη μεταγραφική της λίστα τον Ρουμάνο Κρίστιαν Κίβου της Ίντερ.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: