Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Αντί στο Τσάκα-Τσάκα, τσούκου-τσούκου!

Με ρυθμούς ...χελώνας κινούνται όλα γύρω από τον Παναθηναϊκό, τον Πρίγκιπα και τον Βλάση Τσάκα, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί εκνευρισμός μέσα και έξω από την ομάδα.

Αντί στο Τσάκα-Τσάκα, τσούκου-τσούκου!
Η ιστορία με το ενδιαφέρον από την Αραβία να ρίξει λεφτά στο "τριφύλλι" μονοπωλεί το τελευταίο διάστημα το ρεπορτάζ των "πράσινων", κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό. Στο "σκύλο" είχατε διαβάσει πρώτα ότι οι παίκτες και το τεχνικό τιμ είναι ...απόλυτα ευχαριστημένοι που βρίσκονται στη σκιά της επικαιρότητας και δουλεύουν απερίσπαστοι.
Το ζήτημα, όμως, έχει αρχίσει να ενοχλεί πια τόσο τους φιλάθλους όσο και τη νυν διοίκηση, αλλά και τους μετόχους. Από την άποψη πως, ουσιαστικά, δεν έχει υπάρχει κάποια εξέλιξη από τα μέσα Σεπτέμβρη που βρίσκεται το θέμα στο προσκήνιο. Και όσο υπάρχουν λεφτά στα ταμεία του συλλόγου, μπορεί ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα να άγεται και να φέρεται δηλώνοντας ό,τι θέλει.
Ο Γόντικας, όμως, το ξεκαθάρισε στο τελευταίο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πως τα χρήματα που υπάρχουν είναι λίγα και φτάνουν μέχρι τον Φλεβάρη. Μετά δεν υπάρχει ...ευρώ για να προχωρήσει ο σύλλογος, με τους περισσότερους να ελπίζουν ότι μέχρι τότε θα τρέχουν ...πετροδόλαρα στα ταμεία του συλλόγου.
Τι θα γίνει στη συνέχεια δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι πως λεφτά... ΔΕΝ υπάρχουν στην ΠΑΕ και δηλώσεις όπως οι τελευταίες του Τσάκα, περί παρεξηγήσεων για το χρονικό διάστημα που θα εμφανιστούν τα χρήματα του πρίγκιπα, δεν γεμίζουν κανέναν με αισιοδοξία...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: