Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Μαρκόπουλος:«Οι τραυματισμοί μας εμποδίζουν…»


markopoulos-diloseis-pao-paok-105-65

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας για τον αυριανό αγώνα (3/11, 19:00) με το Περιστέρι στο «Ανδρέας Παπανδρέου. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως το σύνολο του Αργύρη Πεδουλάκη είναι πολύ δυνατό εντός έδρας και πρόσθεσε πως η ομάδα του πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένη και να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, ούτως ώστε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.
«Πρόκειται για μία ομάδα πολύ δυνατή μέσα στην έδρα της και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και συνεχή συγκέντρωση από την πλευρά μας» τόνισε ο τεχνικός του «Δικεφάλου» στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.
«Το Περιστέρι είναι μια πολύ οργανωμένη και πειθαρχημένη ομάδα, που γίνεται πολύ δυνατή μέσα στην έδρα της. Θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά μας και συνεχή συγκέντρωση κατά τη διάρκεια του αγώνα για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας ταλανίζεται εδώ και πολύ καιρό από προβλήματα τραυματισμών, που δυστυχώς μας εμποδίζουν να κάνουμε σωστή προετοιμασία» τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.
Στόχος του ΠΑΟΚ στον αυριανό αγώνα η νίκη όπως δήλωσε από την πλευρά του ο Νίκος Καλλές. «Είναι αρχή μας να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να προσπαθούμε να δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο αντίπαλος σε κάθε περίπτωση. Στόχος μας είναι να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και φυσικά η νίκη είναι ο στόχος μας και σ’ αυτή την περίπτωση» τόνισε ο 24χρονος σέντερ.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: