Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Tσάκας: "Αυτός ο μ…ας μιλάει με δέκα Πρίγκιπες"!

Νέο σόου Τσάκα! Πώς περιγράφει τον χαρακτήρα του Πρίγκιπα στο περιοδικό "Nitro" και τι λέει για τον ίδιο!
Tσάκας: "Αυτός ο μ…ας μιλάει με δέκα Πρίγκιπες"!
"Ο Πρίγκιπας Σουλτάν είναι πολύ καλό παιδί. Χαίρομαι όταν είμαι στη Τζέντα, γιατί δεν έχουμε κανένα πάνω από το κεφάλι μας. Συνήθως μένω στο σπίτι του.
Όταν μένω σε ξενοδοχείο, αυτό γίνεται γιατί έχει άλλο κόσμο στο σπίτι και δεν θέλει να με στριμώξει και να μη νιώθω άνετα. Αυτό δείχνει ότι με θεωρεί ισότιμο, ανεξαρτήτως περιουσίας", είπε αρχικά και συνέχισε:
"Συχνά παίρνει το αμάξι και με πάει βόλτα μόνος του. Ούτε ασφάλεια, ούτε τίποτε. Οδηγεί ο ίδιος. Αφήνει τους σωματοφύλακες στο σπίτι ή τον ακολουθούν από απόσταση. Νομίζει βέβαια ότι το ίδιο θα κάνει και εδώ.
Στην ατζέντα που είχαμε βγάλει για την επίσκεψη του, που όμως ακυρώθηκε, είχε βάλει στο πρόγραμμα να πάει για shopping μόνος του. Του είπα: Τι λες ρε; Όταν είναι να του πω όχι, του το λέω. Όταν είναι να διαφωνήσουμε, του λέω: αυτό που λες είναι μ….κια! Είναι ξεκάθαρο και το δέχεται".
Όσο για τον εαυτό του ο Τσάκας είπε: "Είπα από την αρχή την αλήθεια. Κανείς δεν την πίστεψε. Όλοι γέλασαν και είπαν: πως είναι δυνατόν αυτός ο μ….ας να κουβεντιάζει με Πρίγκιπες; Αυτός ο μ….ας λοιπόν δεν μιλάει ούτε μ’ ένα, ούτε με δύο Πρίγκιπες, αλλά με δέκα. Κυριολεκτώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: