Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Aδιαφανής η Διεθνής... Διαφάνεια Ελλάς!!

Η Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς, παράρτημα της αντίστοιχης διεθνούς οργάνωσης, στην οποία προΐσταται ο κ. Κ.Μπακούρης, ο διατελέσας για ένα φεγγάρι πρόεδρος του Αθήνα 2004, έδωσε τις προάλλες στη δημοσιότητα έκθεση για τη διαφθορά...
Aδιαφανής η Διεθνής... Διαφάνεια Ελλάς
Σύμφωνα με την οποία η χώρα μας κατατάσσεται μεταξύ των πιο αδιαφανών και διεφθαρμένων μαζί με την κατά τα άλλα συμπαθή Μποτσουάνα!
Το παράρτημα της διεθνούς οργάνωσης διαφάνειας δραστηριοποιείται στην Ελλάδα ως μη κυβερνητική οργάνωση και χρηματοδοτείται από τον κρατικό προϋπολογισμό με περίπου 300.000 για να ερευνά πόσο διεφθαρμένοι είμαστε. Και για να το βρεί αναθέτει το έργο σε εταιρείες ερευνών. Τα τελευταία χρόνια η έρευνα ανετίθετο σε συγκεκριμένη εταιρία. Προσφάτως η Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς, προκειμένου να επιλέξει εταιρία η προκήρυξε διαγωνισμό στον οποίο προσήλθαν τέσσερις εταιρίες μεταξύ των οποίων και η μόνιμη ανάδοχος των τελευταίων ετών.

Ω του θαύματος όμως οι τρείς αποκλείσθηκαν για τυπικούς λόγους, επειδή ,άκουσον - άκουσον, εμφάνισαν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα με ημερομηνία έκδοσης την προηγμένη της λήγουσας προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής του διαγωνισμού.

Οι άνθρωποι είχαν βγάλει την προηγουμένη τα χαρτιά, τα κατέθεσαν το απόγευμα της επομένης που έληγε ο χρόνος υποβολής των προσφορών και η Διεθνής Διαφάνεια τους απέκλεισε ,επειδή δεν διέθεταν χαρτιά υπογεγραμμένα την ίδια μέρα! Και έτσι η μόνιμη ανάδοχος έμεινε μόνη στον διαγωνισμό για μπορέσει και του χρόνου ο κ.Μπακούρης να μας πει ότι είμαστε τόσο αδιαφανείς όσο και η Μποτσουάνα. Κάτι ξέρει λοιπόν και εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια ...
 
Πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: