Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

"Άλλο Ελλάδα κι άλλο Ιταλία..."

Ο προπονητής της Λάτσιο, Έντι Ρέχα προσπάθησε να δικαιολογήσει το ντεφορμάρισμα του Σισέ, ωστόσο είπε πως θα πρέπει ο Γάλλος φορ να προσαρμοστεί στις διαφορετικές συνθήκες του ιταλικού πρωταθλήματος.
"Άλλο Ελλάδα κι άλλο Ιταλία..."
"Είναι ένας παίκτης που έχει ικανότητες και αξία. Διανύει περίοδο κρίσης όσον αφορά τη φόρμα του, όμως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να αντλήσει ψυχικά αποθέματα από τον ίδιο του τον εαυτό. Περιμένουν όλοι μεγάλα πράγματα από αυτόν, όμως ένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να είναι πάντως στο 100%.
Θα πρέπει να εγκλιματιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα, οι υποχρεώσεις είναι διαφορετικές σε σχέση με τις συνήθειες που είχε, κυρίως στην Ελλάδα. Στην Ιταλία δεν είναι εύκολα τα πράγματα με τους αμυντικούς που έχουμε. Θα πρέπει να βρει λίγο την ηρεμία του", ανέφερε αρχικά ο Ρέχα για τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού.
Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για τη συνεργασία Σισέ-Κλόζε: "Το πλάνο μας προβλέπει τον Σισέ πρώτο επιθετικό και τον Κλόζε περιφερειακό, εάν ο Κλόζε γίνει πρώτος επιθετικός, ο Σισέ πρέπει να πάει πλάγια για να κάνει χώρο. Είναι προφανές ότι έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ρόκι όμως δεν είναι αλήθεια ότι ο Σισέ δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον Κλόζε. Μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν ένα εκπληκτικό δίδυμο στην επιθετική γραμμή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: