Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Δεσμεύτηκε ο Τσολάκης!!

Ο Καστοριανός επιχειρηματίας Νίκος Τσολάκης διαβεβαίωσε τους κυανόλευκους ότι το αργότερο μέχρι αύριο (3/12) το πρωί θα κατατεθεί επίσημη πρόταση στον Μιχάλη Μπαλασά για την απόκτηση του ΑΦΜ της Επανομής.
Δεσμεύτηκε ο Τσολάκης
Την συνάντηση των δύο πλευρών, επιβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιώργος Μανίκας, ρίχνοντας μάλιστα και μία βόμβα: "Επειδή πολλά έχουν ειπωθεί όλο αυτό το διάστημα, ως Ερασιτέχνης έχουμε να πούμε το εξής. Άρκετοί, εντός και εκτός Ηρακλή δεν θέλουν να πάρουμε τον ΑΦΜ.
Μετά την χθεσινή συνάντηση που είχαμε με τον κ. Τσολάκη, μας διαβεβαίωσε ότι σήμερα ή αύριο θα κατατεθεί η πρόταση στην Επανομή και εφόσον πάρει τον ΑΦΜ, στη συνέχεια οι μετοχές θα διατεθούν προς τον κόσμο. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Σήμερα ή αύριο τελειώνει το θέμα, θετικά ή αρνητικά", ανέφερε στο "Αθλητικό Μετρόπολις".
Παράλληλα, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για την αλλαγή ημέρας διεξαγωγής του αγώνα με τον Διγενή Λακκώματος. "Ο Ηρακλής είναι μεγάλος σύλλογος και θα παίζει κάθε Κυριακή. Αρνούνται να γινόμαστε μπαλάκι, μεταξύ Αστυνομίας και ΕΠΟ. Θα πρέπει επιτέλους κάποιοι να σέβονται τον Ηρακλή", ανέφερε χαρακτηριστικά, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην "κατέβει" η ομάδα στο αυριανό παιχνίδι.
Στη συνέχεια, ο κ. Μανίκας μίλησε και στον ραδιοφωνικό σταθμό "Libero". "Εδώ και ένα μήνα ξεκινήσαμε μια διαδικασία. Εμείς τον άνθρωπο που θα βάλει τα λεφτά δεν τον κάναμε διαφήμιση, ούτε αυτός ζήτησε κάτι τέτοιο από εμάς. Πολλοί δεν θέλουν να γίνει αυτή η δουλειά, είτε μέσα είτε έξω από τον σύλλογο και βάζουν παγίδες.
Εμείς κάναμε μια συζήτηση μαζί του χθες. Εχουμε την διαβεβαίωσή του πως θα κάνει σήμερα ή αύριο την τελική πρόταση και αν θα πάρει τις μετοχές της Επανομής θα τις δώσει στον κόσμο του Ηρακλή. Δεν ανεχόμαστε ούτε την ΕΠΟ, ούτε την αστυνομία να μας βάζει να παίζουμε όποτε θέλουν αυτοί. Εμείς θέλουμε να παίζουμε την Κυριακή. Είμαστε ο Ηρακλής και ζητάμε ίση μεταχείριση. Κάναμε πρόταση ήδη να μην γίνει το παιχνίδι αύριο στα Μουδανιά. Και προσπαθούμε γιʼ αυτό".
Πηγή: bluearena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: