Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

O Ποντόλσκι θέλει Άρσεναλ!!


podolski cologne

Λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει όσον αφορά το μέλλον του Ρόμπιν Φαν Πέρσι (εμφανίζει τάσεις φυγής), η Άρσεναλ είναι έτοιμη να προχωρήσει στην απόκτηση επιθετικού τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα οι «κανονιέριδες» είναι έτοιμοι να διαθέσουν 20 εκ. λίρες για τον Λούκας Ποντόλσκι.
Ο Γερμανός επιθετικός από την πλευρά του όταν ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον τον Λονδρέζων τόνισε: «Η Άρσεναλ είναι ένας κορυφαίος σύλλογος. Έχει μια πολύ καλή ομάδα και βρίσκεται σε κορυφαίο επίπεδο στην Αγγλία».
Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής της Κολωνίας είναι απογοητευμένος από την πορεία της ομάδας του, αφού βρίσκεται μόλις 5 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ έχει αποκλειστεί στο Κύπελλο.
Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα ο Ποντόλσκι δεν έκρυψε τις προθέσεις του για αποχώρησή του από τα «κριάρια». «Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου μπορεί να μένουν εδώ (σ.σ. Κολωνία), αλλά εγώ είμαι στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και πιστεύω πως θα μπορούσα να προσαρμοστώ σε οποιοδήποτε μέρος της Ευρώπης. Δε σκοπεύω να μείνω μόνο στην Κολωνία», είπε ο Ποντόλσκι.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: