Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

"Μας ενοχλεί αυτό που γίνεται με τον Σαλπιγγίδη"...

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Παντελής Κωνσταντινίδης μίλησε αποκλειστικά στο gazzetta.gr για την νίκη επί της Τότεναμ, τις αποδοκιμασίες προς τον Σαλπιγγίδη, αλλά και για τον Κώστα Σταφυλίδη.
"Μας ενοχλεί αυτό που γίνεται με τον Σαλπιγγίδη"...
Πως είναι να βλέπεις από τον πάγκο μια νίκη απέναντι στην Τότεναμ;
«Το συναίσθημα είναι περίεργο. Για μένα ακόμα πιο δύσκολο γιατί είμαι με πολιτικά στον πάγκο και όχι με φόρμες και αθλητικά παπούτσια. Η αγωνία είναι μεγαλύτερη πιστέψτε το. Γιατί όταν είναι υπεύθυνος σε μια ομάδα και όταν αυτή είναι ο ΠΑΟΚ θέλεις πάντα να κερδίζεις όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. Όπως κι αν λέγεται Κέρκυρα ή Τότεναμ».
Ο ΠΑΟΚ κερδίζει την Τότεναμ όχι όμως την Κέρκυρα. Πολλοί λένε πως οι παίκτες επιλέγουν παιχνίδια.
«Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. Στην προκειμένη περίπτωση θέλαμε τους τρεις βαθμούς με την Κέρκυρα, αλλά και με την Τότεναμ. Καταφέραμε το δύσκολο, να κερδίσουμε την Τότεναμ. Δεν γίνεται καμία επιλογή από κανέναν παίκτη. Απλά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια από τις καλύτερες ομάδες περιμένεις με αγωνία αυτό το παιχνίδι. Κι εγώ αν έπαιζα ποδόσφαιρο περισσότερο θα με ενδιέφερε η Ευρώπη γιατί είναι κάτι το διαφορετικό. Το ξανά λέω κανένας παίκτης δεν επιλέγει παιχνίδια. Όταν είσαι μέλος στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν τέτοια. Όλες τις ομάδες θέλεις να τις κερδίζεις».
Υπάρχει κούραση στην ομάδα;
«Ο ΠΑΟΚ είναι από τις ομάδες που έχει γεμάτους μήνες. Είναι από τις ελάχιστες ομάδες στο πρωτάθλημα που έχει δώσει 11 παιχνίδια. Ξεκινήσαμε τις υποχρεώσεις μας αρκετά νωρίς, ενώ σε λίγες ημέρες θα προστεθεί και μια τρίτη διοργάνωση το Κύπελλο. Θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι γιατί είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει. Φέτος είχαμε και έχουμε πολλούς τραυματισμούς. Όλοι οι παίκτες αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα, άλλος μεγαλύτερα, άλλος μικρότερα. Δεν είναι δικαιολογία για μας ο παράγοντας κούραση».
Πιστεύετε ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο με τις αντιδράσεις που υπάρχουν με τον Σαλπιγγίδη;
«Από την πρώτη ημέρα που επέστρεψε ο Δημήτρης στον ΠΑΟΚ μας απασχόλησε το θέμα των αντιδράσεων. Έχουμε μιλήσει και μιλάμε καθημερινά με τον αθλητή για το πώς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Είναι άσχημο αυτό που γίνεται και μας ενοχλεί όλους μέσα στην ομάδα από την διοίκηση τον προπονητή και τους συμπαίκτες του.
Η καλύτερη απάντηση για τους επικριτές του είναι η εμφάνιση με την Τότεναμ. Αν ο Δημήτρης συνεχίσει έτσι κανένας δεν θα τολμήσει να σκεφτεί να τον αποδοκιμάσει.
Πρέπει να καταλάβουν όλοι πως αποδοκιμάζοντας τον Σαλπιγγίδη, αποδοκιμάζουν όλη την ομάδα. Αυτό πρέπει να σταματήσει, το έχει ανάγκη η ομάδα ο ίδιος ο αθλητής, αλλά και εμείς που είμαστε κοντά στην ομάδα. Να βοηθήσουν όλοι, ακόμα και οι δημοσιογράφοι. Να προστατεύσουμε την ομάδα».
Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: