Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Απογοήτευσης… συνέχεια!!

Δυσαρέσκεια σε παίκτες και υπαλλήλους της ΑΕΚ για την νέα καθυστέρηση στην εξεύρεση λύσης – Είναι ήδη το λιγότερο πέντε μήνες απλήρωτοι (κάποιοι και 8-10!) και ο 1,5 μήνας υπομονής που τους ζητούν, τους φέρνει στα… όρια τους, οι πρώτες αντιδράσεις στα Σπάτα.

Απογοήτευσης… συνέχεια
Η σημερινή εξέλιξη που κρατά την ΑΕΚ στο σημείο «μηδέν» και λίγο πριν το… μπαμ, αναμενόμενα έφερε και νέα δυσαρέσκεια στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια όπως και στα γραφεία της ΠΑΕ. Οι επί μήνες απλήρωτοι ποδοσφαιριστές και υπάλληλοι της ΑΕΚ, είναι στα όρια τους. Και σήμερα έμαθαν ότι πρέπει να κάνουν ακόμη 1,5 μήνα υπομονή, ενώ το λιγότερο είναι απλήρωτοι για πέντε μήνες, με κάποιους να φτάνουν και τους 8-10 μήνες!
Οι εξελίξεις με τον υποψήφιο επενδυτή και την «παράταση» στην ελπίδα για μια λύση για ακόμη 45 μέρες, τους διατηρούν πολύ απογοητευμένους και μάλιστα κάποιοι ήδη είναι έτοιμοι να «εκραγούν». Σαφώς και δεν θέλουμε να προκαταβάλουμε εξελίξεις, αλλά την δεδομένη στιγμή και μόλις έμαθαν παίκτες και υπάλληλοι την παραμονή στο σημείο… μηδέν, σκέφτονται ακόμα και δυναμικές αντιδράσεις.
Βεβαίως κάποιοι σκέφτονται εν θερμώ, αλλά κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει πια για ότι και αν αποφασίσουν από την Δευτέρα και μετά. Μάλιστα, τα (όποια) χρήματα που ενδεχομένως να δώσει ο Νίκος Νοτιάς το προσεχές διάστημα δεν αναμένεται να καλύψουν, παρά πολύ μικρό κομμάτι των τεράστιων οφειλών προς όλους αυτούς που έχουν λαμβάνειν από την «κιτρινόμαυρη» εταιρία.
Οι ημέρες που περνά η ΑΕΚ είναι πολύ κρίσιμες και από εδώ και πέρα, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ασφάλεια το μέλλον. Ειδικά αναφορικά με τις προθέσεις των ποδοσφαιριστών της Ενωσης, που αγωνίζονται απλήρωτοι και χωρίς την στήριξη του κόσμου της ομάδας που τους έχει… εγκαταλείψει.
ΠΗΓΗ: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: