Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

"Φτερά στα πόδια μας οι οπαδοί"

Για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Τότεναμ μίλησε ο Λαζάρ, σχολιάζοντας πόσο σημαντικη ήταν η παρουσία των φίλων του συλλόγου στο παιχνίδι της Αγγλίας...
"Φτερά στα πόδια μας οι οπαδοί"
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λαζάρ στον «Sport103 FM»

Για το αν ήταν το καλύτερο του παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω… Δε με ενδιαφέρει κιόλας. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι σε κάθε παιχνίδι να γίνομαι όλο και καλύτερος».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Μας βοήθησε πάρα πολύ. Ειδικά σε αυτό το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικός και μας έδωσε φτερά στα πόδια. Είναι κρίμα και για τους οπαδούς που δε μπόρεσαν να μπουν στο γήπεδο. Ισως να μην περίμενε κανένας ότι θα κερδίσουμε και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που δε θα χρειαστεί να παίζουμε την πρόκριση στο τελευταίο ματς».

Για το τι άλλαξε στην ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια: «Ειδικότερα για το παιχνίδι με την Κέρκυρα, ο αντίπαλος μπήκε στον αγώνα για να κλείσει την άμυνά του. Με την Τότεναμ, είχαμε πολλούς ανοικτούς χώρους και επειδή έχουμε και τους κατάλληλους παίκτες το εκμεταλλευτήκαμε. Δείξαμε ότι είμαστε μία ομάδα με εμπειρία, που είναι ανταγωνιστική και που μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο, όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν».

Για το αν μπορεί η ομάδα να πιάσε ανάλογη απόδοση στα Γιάννενα: «Φυσικά και μπορεί να είναι καλύτερη. Από εμάς εξαρτάται. Θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, αν και μάθαμε ότι το γήπεδο εκεί δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και αυτό ίσως μας δυσκολέψει».

Για το πώς θα μπορέσει η ομάδα να είναι καλύτερη στο πρωτάθλημα: «Είναι πολύ δύσκολο, το ότι έχουμε δύο διοργανώσεις. Συνήθως οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε στην Ελλάδα έχουν και περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούν, κάτι που δυσχεραίνει την κατάσταση».

Για την απόσταση από την κορυφή του πρωταθλήματος: «Για το Europa League θα κάνουμε ότι μπορούμε για να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά. Στο πρωτάθλημα, είπαμε ότι υπάρχει το πρόβλημα της προετοιμασίας και ίσως όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη να είμαστε πολύ καλύτεροι. Στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, δεν αποδώσαμε καλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε πάλι το 100% σε κάθε παιχνίδι για να υπάρξουν και τα ανάλογα αποτελέσματα, γιατί είναι κάτι που το θέλουμε και εμείς πάρα πολύ».

Για τις αντιδράσεις στην πατρίδα του: «Ηταν σίγουρα ένα αποτέλεσμα πολύ σημαντικό και χαίρονται και για θέμα και για τον κ. Μπόλονι που βοηθήσαμε την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: