Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Τι περιμένουν;

Ο Ολυμπιακός εμφανίζει το χειρότερο πρόσωπο των τελευταίων ετών και οι Αγγελόπουλοι στέκονται απαθείς και αποστασιοποιημένοι. Γιατί δεν ξεκαθαρίζουν το τοπίο; Τι περιμένουν;

Τι περιμένουν;
Σε περιπέτειες έχει μπει ο Ολυμπιακός σχετικά με την πρόκρισή του στην επόμενη φάση. Πού να το πεις και να σε πιστέψουν. Σε έναν όμιλο που απαρτίζεται από μέτριες έως κακές ομάδες, οι "ερυθρόλευκοι" που πριν δύο χρόνια βρίσκονταν στον τελικό του φάιναλ φορ, να κινδυνεύουν να μην βγουν ούτε τέταρτοι!
Εντύπωση προκαλεί η στάση των αδελφών Αγγελόπουλων. Ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους, διέλυσαν την περσινή ομάδα που με τόσο κόπο και χρήμα είχαν δημιουργήσει, τελικά δεν έφυγαν, αλλά ούτε και "υπάρχουν" στην ουσία.
Ασφαλώς και είναι αυτοί που συντηρούν το τμήμα μπάσκετ από οικονομικής πλευράς, αλλά ένας σύλλογος σαν τον Ολυμπιακό απαιτεί πολλά περισσότερα από τους διοικητικούς ηγέτες τους.
Από την άλλη βλέπουμε να αποκτούνται νεαροί Έλληνες με προοπτική, αλλά και την ΚΑΕ να δραστηριοποιείται δυναμικά στο εμπορικό κομμάτι. Κατάστημα με τα επίσημα προϊόντα της ομάδας, καινοτομίες σε θέματα ίντερνετ και έντονη παρουσία στους τόπους κοινωνικής δικτύωσης.
Πράγματα που δεν "κολλάνε" μεταξύ τους. Ο απόλυτος γρίφος δηλαδή σε ότι έχει να κάνει με τις προθέσεις των Αγγελόπουλων. Συμπεριφορά ανθρώπων που βρίσκονται με το ένα πόδι στην έξοδο από τη μία, ενέργειες που δείχνουν όραμα και διάθεση παραμονής από την άλλη.
Ο κόσμος βρίσκεται στο σκοτάδι και έχει γυρίσει την πλάτη, το ΣΕΦ θυμίζει νεκροταφείο σε κάθε ματς, η ομάδα δεν έχει δυνατότητες για μεγάλα πράγματα, οι επιλογές των ξένων μοιάζουν τουλάχιστον ατυχείς και παρ’ όλα αυτά οι Αγγελόπουλοι παραμένουν απλοί παρατηρητές. Γιατί δεν ξεκαθαρίζουν το τοπίο; Τι περιμένουν;

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: