Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Βάλτε το βίντεο από το Βιθέντε Καλντερόν!!

Ανήμερα της επετείου του θριάμβου του Αρη επί της Ατλέτικο στην Μαδρίτη- για να μην ξεχνιόμαστε παραμένει η μοναδική νίκη ελληνικής ομάδας στην Ισπανία- η ΑΕΚ γνώρισε ακόμη ένα διασυρμό στο φετινό Γιουρόπα Λίγκ. Ο Αλέξης Σαββόπουλος σχολιάζει.

Βάλτε το βίντεο από το Βιθέντε Καλντερόν
Θα μου πείτε τώρα τι σχέση έχει η ήττα της ΑΕΚ από την Άντερλεχτ με τον Αρη. Έχει και παραέχει. Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχει περάσει στα ψιλά η ευρωξεφτίλα της ΑΕΚ, η συμμετοχή της οποίας στο θεσμό αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή. Εκτός και αν οι ελληνικές ομάδες έχουν κάθε χρόνο εξασφαλισμένες τις προκρίσεις στους ομίλους στο τσεπάκι τους και δεν τους ενδιαφέρουν οι βαθμοί. Σε ένα όμιλο με Αντερλεχτ, Λοκομοτίβ Μόσχας και Στουρμ Γκρατς, δεν έχει πάρει ούτε πόντο και μαζί με την… μπυραρία της Σάμροκ Ρόβερς έχει την χειρότερη φετινή επίδοση στην Ευρώπη. Άξια.
Πέρσι τέτοιο καιρό ο Άρης στον πιο δύσκολο όμιλο που μπορούσε να του τύχει, με Λεβερκούζεν, Ρόζενμποργκ και Ατλέτικο, όχι μόνο διαφήμισε το όνομά του προκαλώντας θαυμασμό στην Ευρώπη, αλλά προσέθεσε πολύτιμους πόντους στο ταλαίπωρο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πόντους που δεν έδωσε ή αν θέλετε στερεί η φετινή ΑΕΚ. Και το χειρότερο ως αποτέλεσμα επιλογής. Κανείς δεν νοιάστηκε, κανείς δεν ασχολήθηκε. Τέτοιο σνομπισμό απέναντι σε ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν έχουν δείξει ούτε ομάδες που έχουν χορτάσει από ευρωπαϊκές διακρίσεις.
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: