Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

"Κλειδί η κατοχή"

Ο Χαβιέ Ούμπιντες μίλησε στην NOVA εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης", σημειώνοντας πως "το κλειδί του αγώνα, είναι η δική μου ομάδα να κερδίσει την κατοχή στην μπάλα".
"Κλειδί η κατοχή"
"Ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Όλα τα παιχνίδια πλέον είναι σημαντικά για εμάς, αφού η ομάδα δεν βρίσκεται στην βαθμολογική θέση που της αρμόζει. Δεν μπορούμε να αντιδράσουμε προς το παρόν και να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αν δεν αρχίσουμε ένα νικηφόρο σερί και να κάνουμε όνειρα για να πετύχουμε τον φετινό στόχο που είναι η είσοδος στα πλέι οφ. Για εμάς είναι ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι, που συνδυάζεται με μια αναμέτρηση απέναντι στον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα.

Το κλειδί του αγώνα, είναι η δική μου ομάδα να κερδίσει την κατοχή στην μπάλα. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός παίζει καλό ποδόσφαιρο, είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, επομένως αν του δώσουμε το δικαίωμα να παίξει το παιχνίδι του, θα γίνουν τα πράγματα πολύ δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε να κυριαρχήσουμε στον αγωνιστικό χώρο και να έχουμε περισσότερη κατοχή της μπάλας από τον αντίπαλο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: