Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Κοντρέρας: «Η μεγαλύτερη επιτυχία»


kontreras

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά και την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση της διργάνωσης του Europa League, στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Πάμπλο Κοντρέρας.
Για το πως έζησε το ματς με την Τότεναμ και πριν αλλά και μετά τον τραυματισμό του ο Χιλιανός αμυντικός είπε:
«Φυσικά είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Τότεναμ αλλά παράλληλα είμαι και πολύ λυπημένος για τον τραυματισμό μου. Είναι σοβαρός ο τραυματισμός μου γιατί κάτω από το δέρμα όπου δέχθηκα το χτύπημα υπάρχει φλεγμονή και αιμάτωμα».
Για τη σημασία της νίκης ο Κοντρέρας είπε: «Σε αυτά τα χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ, η ομάδα έχει πετύχει πολύ μεγάλες νίκες στην Ευρώπη. Από τις συζητήσεις όμως που έκανα και με φίλους του ΠΑΟΚ που γνωρίζουν την ιστορία, πιστεύουν αυτοί αλλά και εγώ πως η νίκη αυτή κόντρα στην Τότεναμ είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή επιτυχία της ομάδας».
Σε ερώτηση για ποιο λόγο ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει άλλο πρόσωπο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και άλλο στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Χιλιανός ποδοσφαιριστής είπε:
«Στη ψυχολογία του ποδοσφαριστή είναι να τα δίνει όλα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, τα οποία τις περισσότερες φορές μπορεί να είναι χωρίς επιστροφή. Έτσι ο ποδοσφαιριστής θεωρεί ότι πρέπει να δίνει προτεραιότητα σε αυτά. Για μένα η αντίληψη αυτή είναι λανθασμένη γιατί όλα τα παιχνίδια είτε πρόκειται για ευρωπαικά είτε για τις εγχώριες διοργανώσεις πρέπει να έχουν από εμάς τους ποδοσφαιριστές την ίδια αντιμετώπιση. Δεν ξέρω από που πηγάζουν αυτές οι απόψεις. Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν ποδοσφαιριστή που να διαλέγει παιχνίδια αλλά και κάποιον που να πιστεύει ότι παίζοντας ένα καλό παιχνίδι στο ευρωπαικό πρωτάθλημα μπορεί να εξασφαλίσει μια καλή μεταγραφή».
Για το αν περιμένει ο ΠΑΟΚ να δείξει ένα άλλο πρόσωπο στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Το πιστεύω και εγώ αλλά και όλοι παίκτες στην ομάδα. Μετά και από τη νίκη επί της Τότεναμ η ομάδα θα δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο και στο ελληνικό πρωτάθλημα».
Σε ερώτηση για το ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να κρατήσει ο ΠΑΟΚ από τον αγώνα με την Τότεναμ, και στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Κοντρέρας δήλωσε:
«Αυτό είναι πολύ δύσκολο να το πω. Σε μια ρεαλιστική εκτίμηση αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Τότεναμ, όπως κάλλιστα η Κέρκυρα αντιμεπώπισε εμάς την περασμένη εβδομάδα. Τόσο εμείς στον αγώνα με την Τότεναμ όσο και η Κέρκυρα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ προσπαθήσαμε να παίξουμε με κλειστή άμυνα στα μετόπισθεν . Τόσο η Κέρκυρα όσο εμείς γνωρίζοντας τη δυνιμική του αντιπάλου παίξαμε κλειστά».
Όσο για το αν ο ίδιος προτιμάει να παίζει κόντρα σε ομάδες που έχουν πιο άνοιχτες άμυνες δήλωσε:
«Σίγουρα είναι πιο εύκολο να παίζουμε σε ανοιχτές άμυνες και ο ΠΑΟΚ να έχει ένα πιο αμυντικό προσανατολισμό. Εμένα προσωπικά όμως μου άρεσε η ομάδα όπως έπαιξε στα πρώτα 35 λεπτά».
Σε ερώτηση για το ποια θέση του αρέσει να αγωνίζεται ο Κοντρέρας δήλωσε: «Η φυσική μου θεση είναι να αγωνίζομαι στο κέντρο της άμυνας ,αλλά αν χρειάζεται να παίξω σε άλλη θέση είμαι πάντα στη διάθεση του προπονητή μου».
Τέλος, για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα είναι συγκεντρωμένοι ο Χιλιανός αμυντικός είπε: » Από το παιχνίδι με τη Τότεναμ μας έχουν μείνει πολύ όμορφα συναισθήματα. Παρόλα αυτά όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.Το κλίμα είναι πολύ καλό μετά και το ματς με τη Τότεναμ και θέλουμε να μείνουμε σε αυτή τη διάθεση».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: