Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Μπόλονι:«Ασχολήθηκα μόνο με τους παίκτες μου»


boloni_paok_301011

Το μεγάλο «διπλό» του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο έχει τραβήξει σχεδόν όλα τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης και ιδιαίτερα αυτά των Ρουμάνων, λόγω και της παρουσίας του Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο του «Δικεφάλου». Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έκανε δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του, αναφερόμενος στον θρίαμβο της Τετάρτης, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει λόγο και στην αναποτελεσματικότητα της επιθετικής γραμμής της ομάδας στις εγχώριες διοργανώσεις.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Το πώς προετοίμασε τους παίκτες του: «Ακολούθησα το στυλ του Γένει (σ.σ. φημισμένος Ρουμάνος τεχνικός). Προτίμησα να μιλήσω όσο το δυνατό περισσότερο με τους παίκτες μου, παρά να σχοληθούμε με τον αντίπαλο. Έχουμε ορισμένα ποιοτικά στοιχεία, τα οποία, αν αναπτύξουμε, μπορούμε να πετύχουμε κάτι πολύ ενδιαφέρον».
Το πως διαχειρίστηκε το παιχνίδι, ειδικά από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες: «Είχαμε λειτουργήσει πολύ καλά μέχρι εκείνο το σημείο. Οι παίκτες μου έκαναν ό,τι τους είχα ζητήσει. Μετά ήρθε το πρώτο σοβαρό λάθος μας στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο πληρώσαμε ακριβά, με το πέναλτι και την αποβολή. Μετά το ημίχρονο χάσαμε το ρυθμό που είχαμε στο παιχνίδι μας. Μέχρι το τέλος περιοριστήκαμε σε μία ηρωική αμυντική παρουσία».
Τον προβληματισμό του για την παρουσία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: «Κόντρα στην Τότεναμ δώσαμε βάρος στην οργάνωση του παιχνιδιού μας. Το γεγονός ότι υπερισχύσαμε της Τότεναμ είναι θετικό. Ωστόσο, δεν πρέπει να μένουμε μόνο σ’ αυτά τα θετικά στοιχεία, αλλά οφείλουμε να δουμε και κάποια άλλα λιγότερο πετυχημένα, όπως η αναποτελεσματικότητά μας στην επίθεση στα ματς του πρωταθλήματος».
Το ευχαριστώ στον Ίλιε Ντουμιτρέσκου: «Στο match program του αγώνα με την Τότεναμ, είναι ότι υπήρχαν αρκετές σελίδες αφιερωμένες στον ΊΛιε Ντουμιτρέσκου. Χαίρομαι που ένας Ρουμάνος ποδοσφαιριστής παραμένει ακόμη σημαντικός για ένα σύλλογο όπως η Τότεναμ. Διάβασα και τα σχόλια του και διαπίστωσα πώς μίλησε με πολύ καλό τρόπο για μένα και την θετική επίδραση που ειχα στην καριέρα του. Αυτό με εντυπωσίασε και θέλω να τον ευχαριστήσω από την πλευρά μου».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: