Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ζουρνατζίδης: «Θέλουμε τον κόσμο πιο πολύ κοντά μας»


zournatzidis

Για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος στο Περιστέρι, το ματς της Τρίτης στη Ρωσία με την Κίμκι, αλλά και τη γενικότερη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Τέλης Ζουρνατζίδης.
Αρχικά μίλησε για την ήττα από την Κίμκι στο Παλατάκι:
«Η Κίμκι είναι μια πολύ καλή ομάδα, που παίζει ωραίο μπάσκετ. Είχα το άγχος του αγώνα και ίσως να μην το κατάλαβα από την αρχή, αλλά όταν είδα το ματς σε dvd διαπίστωσα ότι παίζουν πράγματι πολύ καλά».
Για το πρόγραμμα της ομάδας τις επόμενες μέρες: «Θα επιστρέψουμε κατευθείαν για να φύγουμε Δευτέρα χαράματα για τη Ρωσία. Είναι προτιμότερο να ταλαιπωρηθούμε το Σάββατο και να ξεκουραστούμε την Κυριακή. Ταλαιπωρούμαστε, διότι δεν έχουμε πολύ πλούσιο το ρόστερ αλλά νομίζω ότι τα παιδιά θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις, είναι καλοί επαγγελματίες».
Για το δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση στους παίκτες: «Θέλουμε να συναντιούνται όλοι μαζί οι παίκτες, αλλά και με τη διοίκηση, να έρχεται πιο κοντά στο αγωνιστικό κομμάτι και να είναι μια γροθιά».
Τέλος, αναφέρθηκε και στη δύσκολη προσπάθεια της ομάδας:
«Τίποτα δεν είναι εύκολο. Βλέπετε τι γίνεται και σε άλλες ομάδες, που δεν έχουν και χρέη. Νομίζω ότι όλοι είμαστε αποφασισμένοι και τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, έχουμε όλοι μπει στο κλίμα αυτό, απλά επικαλούμαστε πολλές φορές τη βοήθεια του κόσμου στο οικονομικό, γιατί θα είχαμε λύσει ίσως μερικά οικονομικά προβλήματα. Τον θέλαμε περισσότερο κοντά μας. Τα τελευταία χρόνια ο κόσμος δεν βοήθησε πολύ την ομάδα, παρά μόνο στα μεγάλα παιχνίδια. Είναι κρίμα γιατί τα τρία τελευταία χρόνια υπάρχουν θετικά αποτελέσματα».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: