Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ο Μάντζιος κοιτάει Ανατολικά!!

Ο Βαγγέλης Μάντζιος ξεκίνησε μια νέα καριέρα στον ΟΦΗ και ήδη με τις εμφανίσεις του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ξένων ομάδων!
Ο Μάντζιος κοιτάει Ανατολικά
Για χάρη του έχουν έρθει στην Ελλάδα σκάουτερ γαλλικών και ιταλικών ομάδων, αλλά η πρόταση που έχει στα χέρια του αποτελεί έκπληξη, μεγάλη έκπληξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος φορ έχει δεχτεί δελεαστική προσφορά από ομάδα της Κίνας!
Ο επιθετικός της κρητικής ομάδας δεν βιάζεται να πάρει τις αποφάσεις του, αλλά η πρόταση που φέρεται να έχει από κινέζικο σύλλογο τον έχει βάλει σε σκέψεις. Γιατί μπορεί ένας ποδοσφαιριστής που πηγαίνει στην Ασία να παίξει μπάλα να μην έχει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει σε ένα ανταγωνιστικό επίπεδο, όμως τα λεφτά που του προσφέρονται λέγεται πως είναι πολλά.
Από τον ΟΦΗ ο Μάντζιος θα εισπράξει φέτος 130.000 ευρώ, ενώ στο συμβόλαιό του έχουν συμπεριληφθεί και μπόνους. Εάν αγωνιστεί στο 50% των αγώνων της ομάδας του θα πάρει 20.000 ευρώ και το ποσό αυτό θα διπλασιαστεί εάν παίξει στο 75% των αγώνων. Για κάθε γκολ που πετυχαίνει θα παίρνει 2.000 ευρώ, ενώ εάν ο Φερνάντο Σάντος τον καλέσει στην εθνική ομάδα, το μπόνους που θα εισπράξει είναι 50.000 ευρώ!
Ο Μάντζιος υπέγραψε για ένα χρόνο με τον ΟΦΗ, αλλά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μπορεί να φύγει από το Ηράκλειο, εφόσον καταβάλει στο σύλλογο 150.000 ευρώ. Ποσό που μπορεί να το δώσει και ο ίδιος αν πάρει την απόφαση να μετακομίσει σε άλλες πολιτείες.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: