Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Μαζί με το 2011 τελείωσε το παραμύθιασμα για την ΑΕΚ!!

Με το καλημέρα του 2012 ήρθε το τέλος του παραμυθιάσματος για την ΑΕΚ. Και η επιστροφή της στην στριφνή πραγματικότητα. Όχι μόνο δεν κατάφερε να κερδίσει την Δόξα, αλλά θα μπορούσε να χάσει στην φάση με το δοκάρι που είχαν οι Δραμινοί.

Μαζί με το 2011 τελείωσε το παραμύθιασμα για την ΑΕΚ!
Και τι εννοούμε περί παραμυθιάσματος; Μα είναι απλό. Κατ’ αρχήν το παραμύθιασμα ότι «η ομάδα είναι 1η στην βαθμολογία». Ένα έργο που έπαιζε εδώ και καιρό στα ΜΜΕ. Επειδή ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είχαν λιγότερα παιχνίδια και η Ένωση βρισκόταν στην κορυφή της βαθμολογίας, είχε γίνει υπερομάδα.

Το παραμύθιασμα ότι ο Κωστένογλου είναι προπονηταράς, ενώ ο Χιμένεθ ήταν άσχετος. Ούτε το ένα συνέβαινε, ούτε το άλλο. Και οι δυο είναι καλοί προπονητές, όμως όχι θαυματουργοί. Το ότι η ΑΕΚ έκανε ένα σερί νικών με βατό πρόγραμμα δεν πάει να πει ότι ο Κωστένογλου έγινε Μουρίνιο, ούτε ότι οι παίκτες της έγιναν Μέσι. Το ρόστερ της ΑΕΚ είναι τρύπιο και στερείται παικτών – προσωπικοτήτων που θα πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους.

Και, βέβαια, το παραμύθιασμα των διοικούντων. Με μεσσίες που δήθεν θα αναλάβουν την ομάδα και θα ρίξουν λεφτά. Λες, κύριε Αδαμίδη, και ο κόσμος μασάει κουτόχορτο. Ποιος Ξενιάδης τώρα; Σοβαροί να είμαστε.

Όταν, λοιπόν, ζεις μέσα σε ένα πέπλο παραμυθιών και κλίμα υπεροψίας, όπως ότι έχεις ομαδάρα και προπονηταρά, ότι έχεις επενδυτές να φαν’ και οι κότες, ότι είσαι 1ος στην βαθμολογία, τότε δεν θέλει και πολύ να σου κάνει πλάκα η Δόξα Δράμας.

Εμείς εδώ στον σκύλο δεν θα συμμετάσχουμε στο παραμύθιασμα και θα πούμε τα πράγματα όπως έχουν:

-Οι παίκτες της ΑΕΚ είναι απλήρωτοι εδώ και καιρό κι έχουν απηυδήσει από τις υποσχέσεις. Είναι λογικό το ηθικό τους να είναι στο ναδίρ και να έχουν χάσει την όρεξή τους.

-Η ομάδα έχει τρομερά οικονομικά προβλήματα και είναι ένα βήμα από το κραχ.

-Επενδυτές σοβαροί δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή με διάθεση να αγοράσουν την ΠΑΕ.

-Υποχρεώθηκε, μάλιστα, να αλλάξει προπονητή για να πάει αναγκαστικά σε μια φτηνότερη λύση.

-Το ρόστερ είναι προβληματικό. Μερικοί παίκτες από το υπάρχον ρόστερ ούτε έξω από την Φιλαδέλφεια θα πέρναγαν κάποτε.

-Η ΑΕΚ θα παλέψει για την 3η θέση με τον ΠΑΟΚ, όπως όλα δείχνουν.

-Η ΑΕΚ θα πρέπει να μοχθεί για να κερδίζει ακόμα και μετριότατες ομάδες όπως η Δόξα. Η φάση που οι Δραμινοί είχανε δοκάρι δείχνει πόσο χύμα κατέβηκαν οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Νόμιζαν ότι θα το κέρδιζαν με τις φανέλες...


πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: