Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

"Είμαι απογοητευμένος, αλλά χρειάζεται υπομονή"

Ο προπονητής του Αρη, Μίχαλ Πρόμπιερζ, εμφανίστηκε απογοητευμένος, ση συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στο νησί των Φαιάκων, ζητώντας χρόνο και υπομονή απ` όλους προκειμένου να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα της ομάδας...

"Είμαι απογοητευμένος, αλλά χρειάζεται υπομονή"
Είμαι κι εγώ απογοητευμένος. Πίστευα ότι θα έρθουμε και θα πάρουμε το αποτέλεσμα. Γνωρίζαμε ότι η Κέρκυρα θα έκανε τα πάντα για να κερδίσει. Πιστεύω ότι προετοιμαστήκαμε καλά μέσα στην εβδομάδα, απλά ορισμένα πράγματα δεν μας βγήκαν όπως θέλαμε μέσα στο γήπεδο. Θα μπορούσαμε να περάσουμε καλύτερα την τελική πάσα στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με το σκεπτικό να αλλάξουμε την κατάσταση, όμως δεχτήκαμε το γκολ αρκετά νωρίς και αποπροσανατολιστήκαμε με αποτέλεσμα να πρέπει να ενισχύσουμε την επίθεση. Είναι δύσκολο να κερδίσεις όταν στα τελευταία δέκα λεπτά κάνεις ευκαιρίες και δεν μπορείς να βάλεις γκολ".
Στη συνέχεια, υποστήριξε: "Στις 6 ώρες που είναι το ταξίδι της επιστροφής θα έχω πολλά να σκεφτώ. Σε αυτές τις στιγμές θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα σαν ομάδα, γιατί ακολουθεί ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία".
Ερωτηθείς για το που εντοπίζεται το πρόβλημα της ομάδας, τόνισε: "Εμείς σε κάθε προπόνηση προσπαθούμε να διορθώσουμε πράγματα, όμως αυτό δεν γίνεται τόσο γρήγορα και από τη μια μέρα στην άλλη. Πρέπει να δείξουμε υπομονή, είμαι κι εγώ απογοητευμένος, όμως χρειάζεται υπομονή απ`όλους για να αλλάξει η κατάσταση.
Δεν μπορώ να πω ποιο είναι το πρόβλημα, αλλά ξέρω τι πρέπει να κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι το τρίτο παιχνίδι εκτός έδρας στο οποίο χάνουμε. Πρέπει να προχωρήσουμε, δεν έχουμε βέβαια αρκετό χρόνο λόγω των συνεχόμενων αγώνων, αλλά μέσα από τους αγώνες πρέπει να βρούμε τα πατήματά μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: