Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

"Καλύτερη η Ξάνθη"

Ο Νίκος Καραγεωργίου αναγνώρισε την ανωτερότητα της Ξάνθης, ωστόσο στάθηκε και στα προβλήματα που είχε η ομάδα του.

"Καλύτερη η Ξάνθη"
«Δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά και νομίζω ότι κέρδισε ο καλύτερος που ήταν η Ξάνθη. Ανταποκριθήκαμε σε πολύ μικρά σημεία του παιχνιδιού και ο Εργοτέλης δεν θύμισε την εικόνα άλλων παιχνιδιών, ίσως επειδή ο αντίπαλος ήταν πολύ ικανός και μας δημιουργούσε πολλά προβλήματα. Δεν σταματάμε εδώ, χάσαμε και προχωράμε κοιτάζοντας το επόμενο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Εργοτέλη

Για το αν ανησυχεί για υποβιβασμό: «Δεν νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε τώρα τέτοιες σκέψεις και ούτε καν περνάει από το μυαλό μου ότι αυτή η ομάδα μπορεί να μπλέξει σε τέτοιες περιπέτειες. Οπωσδήποτε, δεν είναι καλό να υπάρχουν τέτοια αποτελέσματα. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν περίμενα ότι θα το χάναμε. Οι 21 βαθμοί ήταν το υψηλότερο όριο κατάκτησης βαθμών στον πρώτο γύρο και ελπίζω ότι στον δεύτερο γύρο δεν θα έχουμε προβλήματα ώστε να συγκεντρώσουμε τους βαθμούς που δεν πήραμε μέχρι τώρα».

Στη συνέχεια ο Καραγεωργίου αναφέρθηκε στα προβλήματα της ομάδας του: «Ο Εργοτέλης είναι διαφορετικός από αυτόν που βλέπετε. Ο Εργοτέλης προετοιμάστηκε με μια διαφορετική φιλοσοφία και με μια άλλη επιθετική ανάπτυξη. Τα προβλήματα που μας δημιουργούνται, δεν μας επιτρέπουν να αγωνιστούμε με τον τρόπο που θέλουμε. Είναι δύσκολο να το κάνουμε γιατί παίκτες που είναι μπροστάρηδες σε αυτήν την διαδικασία όπως οι Ρομάνο, Τζούνιορ, Μπούντιμιρ βρίσκονται εκτός. Παρ’ όλα αυτά, παλεύουμε με αυτά τα προβλήματα».

Ενώ για τα μεταγραφικά είπε: «Θα ήθελα και εγώ να γίνει κάποια μεταγραφή. Όμως τα οικονομικά δεδομένα δεν επιτρέπουν να γίνει κάποια κίνηση αυτή τη στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: