Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Η Τότεναμ δεν αστειεύεται!!

Η Τότεναμ κέρδισε με 1-0 τη Γουέστ Μπρομ και συνεχίζει να είναι στο... σβέρκο των δύο Μάντσεστερ! 

Η Τότεναμ δεν αστειεύεται!
Τα «σπιρούνια κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 63ο λεπτό, όταν ο Ντεφό μπήκε μέσα στην περιοχή και τελείωσε ιδανικά τη φάση, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Φόρστερ για το τελικό 1-0.
Από το καλό στο καλύτερο οδεύει η Σάντερλαντ που πήρε τεράστιο διπλό μέσα στην έδρα της Γουίγκαν (4-1) κι έμεινε αήττητη για 4ο σερί ματς. Η Σάντερλαντ ήταν εκείνη που πήρε κεφάλι στο σκορ και μάλιστα στ 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Ο Γκάρντνερ εκτέλεσε ένα φάουλ από αρκετά μακρινή απόσταση, η μπάλα ξεγέλασε τον Αλ Χαμπί με τη βοήθεια και του αέρα και κατέληξε στα δίχτυα.
Στην επανάληψη η Γουίγκαν ανοίχτηκε για να ισοφαρίσει, αλλά δέχτηκε και άλλο γκολ σε μια κόντρα στο 55ο λεπτό. ο Αλ Χαμπσί απέκρουσε την πρώτη κεφαλιά του ΜακΚλίν, αλλά με δεύτερη προσπάθεια ο άσος της Σάντερλαντ έκανε το 2-0.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά στο ματς στο 63ο λεπτό, καθώς ο Ρονταγιέγκα με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1.
Η Σάντερλαντ καθάρισε τελικά το ματς στο 73ο λεπτό. Ο Μπέντνερ απέφυγε τον Φιγκερόα, έδωσε για τον Σεσενιό, που έκανε από κοντά το 3-1. το τελικό 4-1 για τις «μαύρες γάτες» διαμορφώθηκε στο 80ο λεπτό και σκόρερ ήταν ο Βόγκαν.
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: