Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Η ΠΑΕ ΑΕΚ χάνει παίκτες και κινδυνεύει να χάσει τη ζωή της!

Είναι πολύ φυσιολογικό που οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ τρέμουν στην ιδέα ότι ο Ξενιάδης είναι ο μόνος ενδιαφερόμενος για τις μετοχές της ΠΑΕ. Γράφει ο Βασίλης Σαμπράκος.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ χάνει παίκτες και κινδυνεύει να χάσει τη ζωή της
Με όσα ακούν, διαβάζουν και (δεν) βλέπουν, οι κιτρινόμαυροι αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορούν να διατηρούν σοβαρές ελπίδες να δουν την ΠΑΕ να ξαναλειτουργεί και να βγαίνει από τη φάση της στάσης πληρωμών.
Είναι τραγικό για την ΑΕΚ να είναι ο Ξενιάδης ο μόνος που ενδιαφέρεται να γίνει αφεντικό της.
Αν είναι έτσι, ο Ξενιάδης κινδυνεύει να γραφτεί στην ιστορία και ως ο τελευταίος ενδιαφερόμενος της ΠΑΕ. Διότι αυτή θα βαρέσει κανόνι, θα διαλυθεί και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να ενδιαφερθεί μελλοντικά για αυτήν.
Το κακό μαντάτο για την ΑΕΚ δεν είναι ότι έχασε τους βαθμούς στο ματς με τη Δόξα. Είναι ότι κινδυνεύει να χάσει όλους τους κάποιας αξίας ποδοσφαιριστές της στη διάρκεια αυτού του μήνα. Ο Λεονάρντο σκέφτεται να αλλάξει δικέφαλο και να φορέσει τον ασπρόμαυρο της Θεσσαλονίκης, ο Κάλα άλλαξε μάνατζερ και περιμένει τηλεφώνημα για να τα μαζέψει, ο Μανωλάς είναι στο internet και ψάχνει προορισμό, οι ατζέντηδες γυρεύουν πρόταση για τον Μάκο. Όσοι μπορούν, δικαιολογημένα, περιμένουν σινιάλο από τον νέο εργοδότη για να περάσουν την πόρτα της εξόδου.
Χάνεται η ΠΑΕ ΑΕΚ. Και κανείς, που να έχει λεφτά, δεν νοιάζεται. Και το χειρότερο γι’ αυτήν είναι ότι δεν έχει μια διέξοδο σαν αυτή που βρήκε ο ΠΑΟΚ μέσα από την πώληση του Βιεϊρίνια. Διότι εκείνη δεν έχει πληρωμένους ποδοσφαιριστές, για να τους πουλήσει, και θα τους χάσει δίχως να εισπράξει ευρώ. Και δεν είναι μόνο αυτό. Ακόμη και αν κατάφερνε να τους πουλήσει, δεν θα εξασφάλιζε τα προς το ζην.
Το έχω σημειώσει ξανά, για την ΠΑΕ ΑΕΚ το 2012 μπορεί να αποδειχθεί ιστορικό. Όχι επειδή η ΑΕΚ θα ξαναπάρει τίτλο, αλλά επειδή η ΠΑΕ θα διαλυθεί. Εκτός και αν βγάλουν ξαφνικά οι μέτοχοι λεφτά από την τσέπη ή άσο απ’ το μανίκι. Για την ώρα τίποτα απ’ τα δύο δεν μοιάζει πιθανό.
ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: