Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Γελάει ο κόσμος...

Κόκκινες φωνές "αναρωτιούνται" για τις …απουσίες του Παναιτωλικού την ώρα που ο Ατρόμητος θα κατέβει παροπλισμένος στο "Καραϊσκάκη". Άλλο ένα επεισόδιο στην αιώνια κωμωδία…

Γελάει ο κόσμος...
Χαριστέας ή Μήτρογλου; Θεοδωρίδης ή Τάτος; Πολύ πλάκα έχει να παρακολουθείς την ατμόσφαιρα καχυποψίας έως γραφικότητας που προηγείται των αγώνων των "αιωνίων".
Πότε οι διαιτητές και οι παρατηρητές κατηγορούνται πριν σφυρίξουν, πότε υπάρχουν φωνές για τιμωρημένους (βλ. Ριέρα), πότε υποψίες και καρφιά για απουσίες λόγω τραυματισμών. Πιο πολύ με τις ενδεκάδες των αντιπάλων των …αντιπάλων τους ασχολούνται οι "αιώνιοι", παρά με τις δικές τους!
Όπως με τον Παναιτωλικό και το σημερινό ματς στο Αγρίνιο, καθώς στον τραυματισμό του Κουτρουμάνου, ήρθαν να προστεθούν και αυτοί των Χαριστέα, Θεοδωρίδη. Οι "ερυθρόλευκες" σπόντες, λοιπόν, δίνουν και παίρνουν, τόσο για τα προβλήματα των γηπεδούχων όσο και για την απόφαση του Φερέιρα να εκτίσει κόντρα στον Παναιτωλικό την ποινή του ο Λέτο. Ότι και καλά οι "πράσινοι" το έχουν σίγουρο το ματσάκι.
Δεν ξέρουμε αν αποτελούν απλή σύμπτωση όλα αυτά ή αν τελικά υπάρχει κάποιο …σκοτεινό σχέδιο, αλλά οι τελευταίοι που δικαιούνται να διαμαρτύρονται είναι οι Πειραιώτες. Χωρίς Μήτρογλου και Τάτο θα κατέβει ο Ατρόμητος στο Φάληρο. Άλλη ομάδα δηλαδή, χωρίς υπερβολές!
Τα ίδια και χειρότερα, βέβαια, έλεγε και οι πράσινη πλευρά για τα ματς του Ολυμπιακού με τον ΌΦΗ και την Τρίπολη. Για φιλικά και σίγουρα τρίποντα μιλούσαν όλοι. Κατάπιε κανείς τη γλώσσα του μετά τις γκέλες των "ερυθρόλευκων"; Όχι και ούτε πρόκειται.
Όπως κανείς από την αντίπερα όχθη δεν πρόκειται να βγει και να πει "χαζομάρες λέγαμε" αν οι Αγρινιώτες κόψουν σήμερα βαθμούς από τον Παναθηναϊκό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: