Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

"Δεν θα τα πάμε καλά μ' αυτόν!"

Εκνευρισμένος είναι ο Ζήσης Βρύζας με τον Λάσλο Μπόλονι και όσα λέγονται και ακούγονται περί αποχώρησης του Ρουμάνου το τελευταίο διάστημα. Αν και για την ώρα, κρατάει τα νεύρα του…

"Δεν θα τα πάμε καλά μ' αυτόν!"
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν ο πρώτος που είχε μάθει, από τον ίδιο τον Μπόλονι, για το ενδιαφέρον από ομάδα της Αραβίας στα μέσα του Δεκέμβρη και δεν το είχε πάρει καθόλου καλά.
Γι' αυτό και, παρότι βρισκόταν στην Ελλάδα, δεν έδωσε το "παρών" στη συνάντηση που είχε ο Ρουμάνος με τον Παντελή Κωνσταντινίδη μετά από εκείνη την "περιπέτεια", προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στη διοίκηση για όσα είχε πει περί Αράβων και σκέψεων φυγής σε συνέντευξη Τύπου.
Αρπαγμένος είναι, λοιπόν, ο Βρύζας με τον Ρουμάνο προπονητή και από ό,τι λένε στη Θεσσαλονίκη, δεν θα επιτρέψει να υπάρξει νέο περιστατικό μαζί του.
Στην επόμενη στραβή, δηλαδή, του Ρουμάνου, ο Βρύζας θα αναλάβει πρωτοβουλία και δύσκολα θα συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.
Λέτε γι' αυτό να εσπευσε να διαψευσει ο Μπόλονι τις -υποτιθέμενες;- δηλώσεις του σε Μέσα της πατρίδας του περί σοβαρών οικονομικών προβλημάτων και συνθηκών που δεν του επιτρέπουν να πάει την ομάδα εκεί που θέλει;  σπορτδογ γρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: