Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Τρένο η Ξάνθη!

Σε ένα εκπληκτικό ματς στο (άδειο) Παγκρήτιο, η Ξάνθη κέρδισε τον Εργοτέλη (1-2) με δύο τέρματα του Μαρκόφσκι (το ένα γκολάρα) και συνέχισε το απίστευτο σερί των 7 αήττητων αγώνων (6 νίκες, 1 ισοπαλία)!

Τρένο η Ξάνθη!
Καλό ήταν το πρώτο ημίχρονο στο Παγκρήτιο. Οι δύο ομάδες είχαν επιθετική διάθεση και προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι ήταν, όμως, πιο ορεξάτοι και έφτιαξαν περισσότερες καλές στιγμές κυρίως με πρωταγωνιστή τον Λεάλ που ήταν κίνδυνος θάνατος. Τελικά το γκολ για την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου ήρθε στο τέλος του πρώτου μέρους με τον δραστήριο Κατσικοκέρη.
Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε εξίσου καλό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά. Η Ξάνθη ήταν αυτή που, ωστόσο, αποδείχθηκε πιο εύστοχη και κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες πετυχαίνοντας μια σπουδαία ανατροπή. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ο Μαρκόφσκι, ο οποίος πέτυχε πρώτα ένα πολύ όμορφο τέρμα (στο 49') με γυριστό σουτ, που αξίζει να δείτε με την πρώτη ευκαιρία ισοφαρίζοντας για τους Ακρίτες και στη συνέχεια πέτυχε και το νικητήριο τέρμα στο 76'.
Τρένο πάει η Ξάνθη στο πρωτάθλημα που απολαμβάνει ένα σερί 7 αγώνων χωρίς ήττα! Έξι νίκες, μία ισοπαλία και μόλις δύο γκολ παθητικό ο απολογισμός της σούπερ ομάδας του Ουζουνίδη. Εύγε...
Tο live του sportdog.
76': Γκολ για την Ξάνθη! Ο Πόι σεντράρει παράλληλα μέσα στην περιοχή και ο Μαρκόφσκι που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, κάνει το 1-2.
51': Τρομερή ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Ο Κατσικοκέρης επωφελήθηκε από τις κόντρες, σούταρε από πολύ κοντά αλλά ο Βιβιανί έκανε εξαιρετική απόκρουση.
49': Γκολ για την Ξάνθη! Ο Βασιλακάκης πασάρει στον Μπέρτο, που σεντράρει για τον Μαρκόφσκι και εκείνος με ένα εκπληκτικό γυριστό σουτ ισοφαρίζει για την Ξάνθη.
47': Ο Κατσικοκέρης έπιασε το σουτ μετά από σέντρα του Λεάλ αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
45+1': Γκολ για τον Εργοτέλη! Ο Κατσικοκέρης αφού συνεργάστηκε με τον Λεάλ, βρέθηκε μόνος του στο ύψος του πέναλντι και πλάσαρε άψογα τον Βιβιανί, κάνοντας το 1-0.
44': Ο Λεάλ παίζει το ένα-δύο με τον Κατσικοκέρη που βρέθηκε αμαρκάριστος, πλάσαρε τον Βιβιανί αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
36': Από καλή θέση ο Μαρσελίνιο δεν κατάφερε να νικήσει τον Πίρσον.
30': Δοκάρι για τον Εργοτέλη. Εξαιρετικό σουτ του Λεάλ, ο Βιβιανί χάνει την μπάλα κι αυτή χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι.
20': Mικροευκαιρίες για τις δύο ομάδες, αλλά τίποτα σημαντικό...
10': Καλή ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Ο Λεάλ σούταρε από διαγώνια θέση αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Βιβιανί.
1': Έναρξη.
Οι συνθέσεις:
Εργοτέλης: Πίρσον, Βίσιο, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Λεάλ, Γιαλούσης, Κατσικοκέρης, Κουτσιανικούλης, Κυριακίδης.
Ξάνθη: Βιβιανί, Μπέρτος, Εντιμάρ, Πόι, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Νταρμπιόν, Στάσιακ, Βάλλας, Ντάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: