Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Μαϊντανός στο... Τσάκα τσάκα!

Στα χνάρια του Βλάση Τσάκα άρχισε να κινείται ο Βασίλης Ξενιάδης, ο οποίος εμφανίζεται ως ενδιαφερόμενος για την απόκτηση του 51% της ΠΑΕ ΑΕΚ και τις δύο τελευταίες ημέρες έχει πάρει σβάρνα όλα τα ΜΜΕ!

Μαϊντανός στο... Τσάκα τσάκα!
Τη δόξα του σούπερ Βλάση φαίνεται πως θέλει να κλέψει ο φερόμενος ως υποψήφιος επενδυτής στην Ένωση, οι νομικοί σύμβουλοι του οποίου την Παρασκευή θα έχουν καθοριστικό ραντεβού με τους αντίστοιχους των κιτρινόμαυρων. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι ο άνθρωπος, μέσα σε ένα διήμερο κατόρθωσε να εκτεθεί σε όλο τον αθλητικό Τύπο, ακολουθώντας τα χνάρια του ευτραφή κομιστή της πρότασης του... σαουδαραβικού πριγκιπάτου στον Παναθηναϊκό. Η μόνη διαφορά με τον Τσάκα είναι ότι ο Ξενιάδης είναι ο ίδιος που θέλει να επενδύσει, ενώ ο άνθρωπος που εμπλέχτηκε στο ρεπορτάζ των πράσινων υποτίθεται πως μετέφερε την πρόταση.
Ο Ξενιάδης που λέτε, έχει πάρει σβάρνα όλα τα media! Τη Δευτέρα, μια μέρα μετά την Πρωτοχρονιά, μίλησε μέσα σε μια ώρα στα τρία αθλητικά ραδιόφωνα της Αθήνας (ΕΡΑ σπορ, ΣΠΟΡ fm και Sentra fm). Τι δήλωσε σε 60 λεπτά; Τα ίδια και τα ίδια είπε.
Μια μέρα αργότερα, ο Ξενιάδης από ραδιοφωνικός μαϊντανός εξελίχτηκε σε ιντερνετικός. Ο 46χρονος επιχειρηματίας μίλησε αρχικά σε πολιτική ιστοσελίδα, όπου απάντησε: για τις μηδενικές φορολογικές του δηλώσεις που εμφανίζει υποστηρίζοντας ότι «βγάζω αρκετά χρήματα αλλά τα έχω εκτός Ελλάδας». Λίγο αργότερα, ο επίδοξος αγοραστής της ΠΑΕ ΑΕΚ μίλησε σε δημοφιλές αθλητικό portal, στο οποίο έδωσε... ημερομηνία λήξης στο περίφημο πλέον θέμα με την Ένωση, τονίζοντας ότι "την Παρασκευή τελειώνουμε έτσι ή αλλιώς".
Μαϊντανός στο... Τσάκα τσάκα έγινε ο Ξενιάδης, μιας και η επικοινωνιακή του πολιτική θυμίζει αυτή του Βλάση Τσάκα.
Υπάρχει όμως και μία διαφοροποίηση σε σχέση με τον Τσάκα. Εδώ είναι και το αστείο της υπόθεσης και αποδεικνύει ότι ο άνθρωπος που φιλοδοξεί να κινήσει τα νήματα στην ΑΕΚ δεν στερείται... πρωτοτυπίας. Ο επίδοξος επενδυτής, ο οποίος φέρεται να ηγείται γκρουπ επιχειρήσεων, δεν έχει πουθενά στο επίσημο site των επιχειρήσεων του ένα τμήμα Τύπου, δημοσίων σχέσεων και ενημέρωσης των ΜΜΕ για να ενημερώνει τους δημοσιογράφους ή να οργανώνει τη δημόσια έκθεσή του. Όλη ενημέρωση γίνεται από τη σελίδα του στο Facebook.
Τι κάνει εκεί; Από τότε που έσκασε το όνομά του στην ενωσίτικη καθημερινότητα τους κάνει όλους φίλους (ο αριθμός των φίλων του έχει ανέβει 100%!) και μόνο ...διαδικτυακά παιχνίδια δεν παίζει μαζί τους. Μετά απορούν πολλοί αναγνώστες γιατί υπάρχουν δημοσιεύματα στον Τύπου που αμφισβητούν την επιχειρηματική δραστηριότητα του Ξενιάδη και τον αποκαλούν σαφέστατα "αφερέγγυο". Ο άνθρωπος εκτίθεται και δεν λέει να το καταλάβει (όπως ο Τσάκας, ο οποίος όλως τυχαίως απουσιάζει από το ποδοσφαιρικό σκηνικό τον τελευταίο καιρό).

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: