Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

«Η Παναγιά μας ταλαιπωρεί»!

Kλασικός... Άγγελος Αναστασιάδης, στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ ανέλαβε τις ευθύνες για την αναποτελεσματικότητα στις τελικές προσπάθειες των παικτών του, αλλά και δήλωσε χαρακτηριστικά πως «μας ταλαιπωρεί η Παναγιά» ενώ όντας πεπεισμένος συμπλήρωσε «αλλά στο τέλος, θα μας τα δώσει»!


«Η Παναγιά μας ταλαιπωρεί»!
Αναλυτικά όσα είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης στην συνέντευξη Τύπου:
«Καταρχήν καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους τους φιλάθλους. Να έχουμε έναν καλύτερο χρόνο.
Έγινε ένα παιχνίδι σε άσχημο τερέν και για τους 22 παίκτες, που πρωτίστως προσπαθούσαν να σταθεροποιηθούν κι αυτό μας δυσκόλευε να φτιάξουμε παιχνίδι. Εμείς είχαμε ανάγκη τους βαθμούς και η δυσκολία ήταν για μας.
Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Παρά τα προβλήματα, μόνο θετικά μου αφήνει η εμφάνιση. Το αποτέλεσμα σίγουρα είναι πολύ στενάχωρο, αλλά αν λειτουργήσουμε λίγο καλύτερα σε κάποια πράγματα, μπορεί να ταλαιπωρηθούμε, αλλά στο τέλος θα το καταφέρουμε.
Θα μπορούσαμε και να χάσουμε σήμερα. Στο β' ημίχρονο ο ΟΦΗ μπορούσε να πετύχει το γκολ, όπως κι εμείς μπορούσαμε να κλέψουμε τη νίκη στο 90ο λεπτό στην πιο κλασική ευκαιρία του αγώνα με το δοκάρι.
Δεν πτοούμαι, δεν στενοχωριέμαι από το αποτέλεσμα, είδα τα παιδιά να εκτελούν ορισμένα απ' αυτά που θέλω στο παιχνίδια μας, κάποια άλλα θα τα φτιάξουμε στο δρόμο. Είμαι ικανοποιημένος από τα περισσότερα παιδιά».
Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Όλοι μιλάμε για μεταγραφές κι αυτό είναι το χειρότερο όταν υπάρχουν συνεχόμενα ματς και όλα είναι τελικοί. Πρέπει να περάσουμε την ψυχολογία του νικητή στα παιδιά, γιατί χρειαζόμαστε αποτελέσματα και όχι μεταγραφές. Βέβαια και η πιο μεγάλη ομάδα κάνει μεταγραφές, αλλά το ζητούμενο δεν είναι αυτό. Έχουμε ένα πρόβλημα στην επιθετική συμπεριφορά. Δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας. Δικαιολογίες δεν μ' αρέσουν και αναλαμβάνω τις ευθύνες. Η Παναγιά μας ταλαιπωρεί, αλλά στο τέλος θα μας τα δώσει».
«Μπορεί να πάρεις αποτέλεσμα από μεγάλη ομάδα, αλλά καλή ομάδα να μην είσαι. Πρώτα πρέπει να γίνουμε ομάδα. Πρέπει να βρω 11 παίκτες να τρέχουν και να μην κοιτάνε 1 ή 2. Πιο πολύ με στενοχωρεί αυτό παρά το αποτέλεσμα. Μπορεί να κερδίζαμε, αλλά την άλλη Κυριακή να ήμασταν «χάλια μαύρα». Έχω εμπιστοσύνη ότι όλα θα πάνε καλά.
Ακούω πολλά ονόματα. Σταματήστε να το κάνετε. Σας εκμεταλλεύονται, θα σας το ανακοινώσουμε όταν γίνει κάτι. Ο Μάντζιος κόντεψε να μας κερδίσει σήμερα. Αυτά να σταματήσουν. Άπειροι δεν είστε".
Για το που εντοπίζει μεγαλύτερο πρόβλημα στη δημιουργία ή στο τελείωμα φάσεων: «Αν δεν δημιουργήσεις δεν θα τελειώσεις φάσεις. Κάναμε πολλές πλαγιοκοπήσεις, αλλά δεν είχαμε κινήσεις να τις τελειώσουμε. Υπήρχε μια απαράδεκτη στατικότητα. Πρέπει να βγει κάτι καλό όταν πλαγιοκοπείς. Θα φτιάξουμε κι άλλα πράγματα στην ομάδα. Είμαστε εδώ να δουλέψουμε, έχω την υπομονή και την εμπιστοσύνη στους παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: