Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Ο ΠΑΟΚ είχε Ίβιτς και... Σάντα Κλάους!!

Με το δεξί μπήκε ο ΠΑΟΚ στη νέα χρονιά, παίρνοντας την πρώτη του νίκη στο 2012. Ο “Δικέφαλος του βορρά” επικράτησε 3-1 του Λεβαδειακού στην Τούμπα, χάρη στα γκολ του Ίλια Ίβιτς (22') και του Στέφανου, Κλάους, Αθανασιάδη (49', 84'). Οι Βοιωτοί το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με τον Ναπολεόνι.

Ο ΠΑΟΚ είχε Ίβιτς και... Σάντα Κλάους!
Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς και απέκτησε από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Στέφανο (Κλάους) Αθανασιάδη, ο οποίος ήταν πολύ κινητικός (μαζί με τον Ίβιτς) και δημιουργικός στο παιχνίδι του. Οι “ασπρόμαυροι” απείλησαν με το καλημέρα τον Λεβαδειακό, αλλά ύστερα από φάση διαρκείας στο 5', ο Κυριακίδης λειτούργησε σωτήρια στο πλασέ του Γεωργιάδη. Στο 14' του σουτ του Ίβιτς κόντραρε σε αμυντικό με τον Σέρβο να διαμαρτύρεται για χέρι, στο 22 όμως ο ίδιος ο παίκτης κατάφερε να χριστεί σκόρερ, ανοίγοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα για την ομάδα του. Ύστερα από καταπληκτική κάθετη μπαλιά του Αθανασιάδη, ο Ίβιτς έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, την έσκαψε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Ο Λεβαδειακός μέχρι τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ήταν άφαντος επιθετικά. Στο 32' έσπασε... ρόδι με την πρώτη εμφάνισή του στα καρέ του ΠΑΟΚ. Ύστερα από ασυννενοησία του Γκαρσία με τον Μαλεζά, Κοιλιάρας έκλεψε την μπάλα, σέντραρε αλλά ο Γλύκος βγήκε γρήγορα και μπλόκαρε την μπάλα. Οι φιλοξενούμενοι... ξεθάρεψαν για τα καλά στη συνέχεια και δύο λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου θα μπορούσαν να είχαν φέρει το ματς στα ίσια, αλλά ο Φαβάλι έπιασε πολύ κακό σουτ ύστερα από φάση διαρκείας στην περιοχή του ΠΑΟΚ. Έτσι οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι πήγαν στα αποδυτήρια προπορευόμενοι με 1-0 στο σκορ.
Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να πετύχει γρήγορα το γκολ με τον Αθανασιάδη, ο οποίος έψαχνε να βρει δίχτυα από το πρώτο ημίχρονο. Ύστερα από σέντρα του Φωτάκη, ο Ιβιτς πήρε την κεφαλιά, ο Σαλπιγγίδης μοίρασε στον Κλάσαρε που πλάσαρε στην κενή εστία για το 2-0. Στη συνέχεια και για ένα 15λεπτο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πολύ (με τις αλλαγές) με αποτέλεσμα να μην γίνει καμία φάση. Ο Λεβαδειακός έσπασε τη... μονοτονία από το 65' και μετά πραγματοποιώντας κάποιες απόπειρες στην εστία του Γλύκου μέχρι το τέλος, ήταν όμως αναποτελεσματικός στις προσπάθειές του.
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έριξε ταχύτητες, πέτυχε όμως και τρίτο γκολ! Σκόρερ ποιος άλλος από τον Αθανασιάδη, το γκολ του οποίου στο 84' ήρθε σαν δώρο του Σάντα Κλάους. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να σημειώσουν και τέταρτο γκολ, αλλά το ασύλληπτο σουτ του Σταφυλίδη στο 90' κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Σταφυλίδη. Στις καθυστερήσεις ο Λεβαδειακός μείωσε με τον Ναπολεόνι και έτσι το τελικό σκορ έγραψε 3-1!

 
ΛΗΞΗ αγώνα
93' Γκολ για τον Λεβαδειακό: Ο Ναπολεόνι πρόλαβε την έξοδο του Γλύκου, πλάσαρε και μείωσε σε 3-1.
90' Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ με ασύλληπτο σουτ του Σταφυλίδη εκτός περιοχής!
84' Γκολ για τον ΠΑΟΚ: Ο Αθανασιάδης γράφει το 3-0. Λάθος του Φαβάλι, ο Λάζαρ πάσαρε στον Αθαναδιάδη, ο οποίος μόνος με τον Κυριακίδη πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
80' -Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ: Ο Λαζάρ στη θέση του Φωτάκη.
79' -Αλλαγη για τον Λεβαδειακό, ο Πόποβιτς αντί του Κόρμπου.
79' Κίτρινη στον Μουλόπουλο.
78' Eυκαιρία για τον Λεβαδειακό, ο Φαβαλι έβγαλε τετ α τετ τον Βασιλείου, ο οποίος άργησε απίστευτα και κόπηκε.
77' Σουτ του Αθανασιάδη, μπλόκαρε ο Κυριακίδης.
70' Μπέρδεμα στην άμυνα του Λεβαδειακού, μπλόκαρε τελικά ο Κυριακίδης.
69' Κίτρινη στον Μαλεζά.
68' Σουτ του Φαβάλι, με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε ο Γλύκος.
67' -Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Εξω ο Ιβιτς μέσα ο Γιάννου.
65' Καλή φάση για τον Λεβαδειακό, ο Βασιλείου διεκδίκησε τη μπάλα με τον Κάτσικα, ενώ έβγαινε και ο Γλύκος, η μπάλα πέρασε εκτός, στο έδαφος ο άσος των Βοιωτών.
59' Σουτ του Φωτάκη, μπλοκάρει ο Κυριακίδης.
56' -Αλλαγή για τον Λεβαδειακο. Ο Ζαουί αντί του Μελισσά.
53' -Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ: Ο Σταφυλίδης αντί του Έτο.
49' Γκολ για τον ΠΑΟΚ: Ύστερα από σέντρα του Φωτάκη από δεξιά, ο Ιβιτς πήρε την κεφαλιά, ο Σαλπιγγίδης μοίρασε στον Αθανασιάδη, ο οποίος πλάσαρε στην κενή εστία για το 2-0.
46' Έναρξη δευτέρου μέρους.
45' Λήξη πρώτου ημιχρόνου.
43' Ύστερα από φάση διαρκείας, ο Φαβάλι έπιασε το σουτ μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ με την μπάλα  να φεύγει ψηλά άουτ.
38' Σουτ άουτ του Ίβιτς
37' Δυνατό σουτ του Σαλπιγγίδη μέσα από την περιοχή, αποκρούει σε κόρνερ ο Κυριακίδης.
32' Ασυννενοησία του Γκαρσία με τον Μαλεζά, κλέβει την μπάλα ο Κοιλιάρας, επιχειρεί τη σέντρα, αλλά ο Γλύκος βγαίνει γρήγορα και μπλοκάρει την μπάλα.
25' Σέντρα του Αθανασιάδη από δεξιά, ο Γεωργιάδης σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
22' Γκολ για τον ΠΑΟΚ: Ύστερα από κάθετη μπαλιά του Αθαναδιάδη στον Ίβιτς, ο Σέρβος έσκαψε την μπάλα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!
19' Έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του ΠΑΟΚ για ένα φάουλ που δόθηκε πάνω στον Έτο και ενώ ο Βραζιλιάνος έφευγε μόνος του από πλάγια.
14' Αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, ο Σαλπιγγίδης σπάει αριστερά την μπάλα στον Ίβιτς που μπαίνει στην περιοχή, επιχειρεί να γυρίσει την μπάλα, όμως, βρίσκει πάνω σε αμυντικό του Λεβαδειακού και απομακρύνεται. Ο Σέρβος διαμαρτύρεται για χέρι.
7' Ο Γκαρσία εκτελεί απευθείας φάουλ η μπάλα κοντράρει και καταλήγει κόρνερ.
5' Eυκαιρία για τον ΠΑΟΚ, ύστερα από γέμισμα για τον Αθανασιάδη, ο Κουτσόπουλος έκοψε, η μπάλα πήγε στον Γεωργιάδη που πλάσαρε, ο Κυριακίδης έσωσε την εστία του. Κατά την εκτέλεση του κόρνερ, ο Κλάους πήρε την κεφαλιά, αλλά απέκρουσε πρώτα ο Κυριακίδης και στη συνέχεια οι παίκτες του Λεβαδειακού σε κόρνερ
1' Εναρξη αγώνα
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ετο, Κατσικάς, Μαλεζάς, Λίνο, Γκαρσία, Φωτάκης, Ιβιτς, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης
Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Φαβάλι, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: