Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Τον θέλουν, θα τον δώσει;

Η Κάλιαρι φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Νίκο Σπυρόπουλο και δεν αποκλείεται να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του.

Τον θέλουν, θα τον δώσει;
Σίγουρα ο Νίκος Σπυρόπουλος δεν είχε την εξέλιξη που πολλοί περίμεναν τον Ιανουάριο του 2008, όταν αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό. Όμως παραμένει ένας αριστερός μπακ βασικός στο "τριφύλλι", διεθνής με την Ελλάδα, με παραστάσεις από το Τσάμπιονς Λιγκ, φθηνός, ελεύθερος τον Ιούνιο και σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία.
Αυτά τα στοιχεία φαίνεται πως εκτιμά η Κάλιαρι και ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, η ιταλική ομάδα έχει προσεγγίσει τον ατζέντη του 28χρονου αμυντικού και διερευνά την πιθανότητα να τον εντάξει άμεσα στο δυναμικό της.
Εννοείται ότι εάν καταθέσει επίσημη πρόταση, το ποσό που θα προσφέρει δεν θα ξεπερνά τις 300.000 ευρώ, αφού το συμβόλαιο του Σπυρόπουλου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.
Αίνιγμα θα αποτελέσει και η στάση του Παναθηναϊκού, διότι ναι μεν αρκετοί αναγνωρίζουν ότι δεν προσφέρει τα αναμενόμενα, αλλά δεν υπάρχει αξιόπιστος αντικαταστάτης του.
Πηγή: prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: