Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

"Ο Ατρόμητος κάνει πρωταθλητισμό!"

Ο Σωκράτης Φυτανίδης, που επέστρεψε μετά ενάμιση μήνα στην αγωνιστική δράση, μιλάει για την 3η σερί εντός έδρας νίκη του Ατρόμητου και τις εφετινές προσδοκίες της ομάδας του.


"Ο Ατρόμητος κάνει πρωταθλητισμό!"
«Διπλά χαρούμενος για την επιστροφή μου!»
«Κατ' αρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που η περιπέτεια του τραυματισμού μου δεν φάνηκε να με αφήνει πίσω... Δούλεψα σκληρά, κατόρθωσα να επιστρέψω στο σωστό χρονικό διάστημα και είμαι διπλά ικανοποιημένος που η επανεμφάνισή μου συνδυάστηκε με μία ακόμη πολύ σημαντική νίκη. Τα αποτελέσματα, οι εμφανίσεις του αλλά και η απόδοση του ΟΦΗ στο 2ος μέρος, δικαιολόγησαν απόλυτα την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίσαμε τον αντίπαλό μας.
Στο πρώτο ημίχρονο, θεωρώ ότι είμαστε απόλυτα κυρίαρχοι και παίζοντας συνδυαστικό ποδόσφαιρο, καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες και να ανοίξουμε το σκορ. Στο 2ο μέρος, χαλαρώσαμε λίγο ίσως και να αγχωθήκαμε, επειδή η ομάδα της Κρήτης ανέβασε την απόδοσή της και έγινε πιο απειλητική, όμως, σε ελέγξαμε την κατοχή της μπάλας και από ένα σημείο και μετά κλείσαμε τους διαδρόμους και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλό μας να πλησιάσει στην περιοχή μας...», είπε αρχικά πρώην παίκτης του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του Αστέρα Τρίπολης, που δήλωσε ικανοποιημένος από την έως τώρα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα.
«Χωλαίνουμε εκτός έδρας!»
«Μέσα στην έδρα μας, παρουσιαζόμαστε πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι και έως τώρα έχουμε συγκεντρώσει μία κάτι παραπάνω από ικανοποιητική συγκομιδή βαθμών (σ.σ.: 20 βαθμούς σε 8 αγώνες!)... Μακριά από το Περιστέρι, παρουσιάζουμε αστάθεια και χρειαζόμαστε δουλειά για να αυξήσουμε την παραγωγικότητά μας (σ.σ.: 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες). Ωστόσο, ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, με τις εφετινές μας εμφανίσεις έχουμε δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες όχι μόνο στους φιλάθλους μας αλλά και στους φίλους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όλοι πλέον έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από μας και γι' αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να διατηρηθούμε στην πρώτη πεντάδα και να μπούμε στα πλέϊ-οφ... Η έξοδος στην Ευρώπη, ισοδυναμεί με κατάκτηση του πρωταθλήματος για μας και όλοι θα πρέπει να εξοικειωθούμε ακόμη περισσότερο με τον στόχο του πρωταθλητισμού!», υπερθεμάτισε ο Μακεδόνας ποδοσφαιριστής που είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων.

«Με εμπνέει ο Δώνης!»
Μετά από 15 αγωνιστικές (σ.σ.: εκκρεμεί ο εκτός έδρας αγώνας με την Δόξα Δράμας για τον 1ο γύρο), η ομάδα του Γιώργου Δώνη ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ στην 4η θέση τη βαθμολογίας και δικαιούται να κοιτάει ψηλότερα. «Ποιος μας εξασφαλίζει ότι θα κερδίσουμε σίγουρα στο Καυταντζόγλειο, επειδή η Δόξα δεν έχει ακόμη γευθεί τη χαρά της νίκης! Εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με την ίδια σοβαρότητα και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας...», σχολίασε ο Σωκράτης Φυτανίδης, παραδεχόμενος ότι φέτος ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο περισσότερο από ποτέ άλλοτε στην καριέρα του... «Δεν ξέρω αν αυτό φαίνεται στο γήπεδο, αλλά το αισθάνομαι πολύ έντονα... Η προπονητική φιλοσοφία του Γιώργου Δώνη, το επιθετικό ποδόσφαιρο και ο τρόπος ανάπτυξής που εφαρμόζει, ταιριάζει απόλυτα στο ποδοσφαιρικό μου ταμπεραμέντο και πραγματικά απολαμβάνω να παίζω για τον coach. Ίσως αυτό να είναι από τα μυστικά της ομάδας μας..», κατέληξε ο 27χρονος σέντερ-μπακ...

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: