Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

"Ψέματα όσα λένε για Σηφάκη και Ολυμπιακό"

Σε πλήρη διάψευση των όσων έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και αφορούν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μιχάλη Σηφάκη προχώρησε ο εκπρόσωπος του παίκτη, Παύλος Τοπίδης.

"Ψέματα όσα λένε για Σηφάκη και Ολυμπιακό"
«Δεν είχαμε καμία πρόταση, δεν έχει περάσει από εξετάσεις», αποκαλύπτει. «Θα ήθελα να πω πως δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για τον Σηφάκη με τον Ολυμπιακό. Δεν υπήρξε ποτέ καμία πρόταση στον Άρη. Όσο για αυτό που λένε ότι ο παίκτης «κόπηκε» στα ιατρικά, δεν γίνεται να συμβεί καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Άρη και δεν θα μπορούσε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις σε άλλη ομάδα», τόνισε αρχικά.
«Υπήρξε μόνο μια καφενειακή συζήτηση και αυτό δεν μου λέει εμένα κάτι. Για την κατάστασή του μας έχουν πει οι γιατροί ότι είναι καλά και θεωρούμε ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα είναι έτοιμος. Πιστεύουμε 23-24 Ιανουαρίου θα είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά. Στόχος του είναι να γυρίσει υγιής και να παίξει καλά για να πάει με την Εθνική ομάδα στο EURO».
Ερωτηθείς για το αν θα συνεχίσει ο πελάτης του να βρίσκεται στον Άρη, τόνισε: «Υπάρχουν ακόμα είκοσι μέρες για να δούμε τι θα κάνουμε», σχολίασε, αποφεύγοντας να πει κάτι περισσότερο.
Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: