Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Φτηνά τη γλίτωσε...!!

Παρά... τρίχα απέφυγε τον αποκλεισμό από το  Europa League ο ΠΑΟΚ. Η εκτελεστική επιτροπή της UEFA  τιμώρησε τον «Δικέφαλο» με χρηματικό πρόστιμο 50.000 ευρώ κι ένα χρόνο αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με αναστολή...

Φτηνά τη γλίτωσε...
Συγκεκριμένα, μετά από εξέταση δυο και πλέον ωρών στην εκτελεστική επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας παρουσία των κ.κ. Ζαγοράκη, Μαυροφρύδη, Μαυρομάτη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο ΠΑΟΚ κατέθεσε όλα τα σχετικά έγγραφα, ανέλυσε τις εξελίξεις και το οικονομικό του πλάνο, η αρμόδια επιτροπή τιμώρησε τον «Δικέφαλο» με χρηματικό πρόστιμο 50.000 ευρώ κι ένα χρόνο αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με αναστολή.
Πάντως, σε περίπτωση υποτροπής το πρόστιμο θα ανέλθει στις 250.000 ευρώ, ενώ παράλληλα, η επιτροπή εξέφρασε ικανοποίηση "για την έμπρακτη πρόοδο και συμμόρφωση της ΠΑΕ στις επιταγές του οικονομικού «ευ αγωνίζεσθαι».
Tέλος, θετικό, κρίνεται το γεγονός ότι η επιτροπή ελέγχου για την τήρηση του Financial Fair Play, απήλλαξε τον ΠΑΟΚ από την υποχρέωση να εξεταστεί εκ νέου τον Μάρτιο, και η επόμενη αξιολόγηση των οικονομικών του μεγεθών, θα γίνει τον Ιούνιο.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: