Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Η επίσημη απόφαση για ΠΑΟΚ!!

Η UEFA στην επίσημη ιστοσελίδα δημοσιοποίησε κι επίσημα την τιμωρία με αναστολή του ΠΑΟΚ, όπου η αρμόδια επιτροπή τιμώρησε τον «Δικέφαλο» με χρηματικό πρόστιμο 50.000 ευρώ κι ένα χρόνο αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με αναστολή, ενώ σε περίπτωση υποτροπής το πρόστιμο θα ανέλθει στις 250.000 ευρώ.

Η επίσημη απόφαση για ΠΑΟΚ
Αναλυτικά:
"Η επιτροπή ελέγχου και πειθαρχικού δικαίου της UEFA ανακοίνωσε στον ΠΑΟΚ τιμωρίες - πρόστιμα σε σχέση με παραβάσεις του συλλόγου, αναφορικά με τους κανονισμούς αδειοδότησης UEFA. O ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 250.000 ευρώ από τα οποία οι 200.000 έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα για τρία χρόνια.
Επιπροσθέτως, ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρεθεί για μία διοργάνωση από τις επόμενες τρεις σεζόν αλλά και αυτή η εξαίρεση έχει ανασταλτικό χαρακτήρα τριών ετών. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποδείξει πως μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2012 δεν θα έχει εξωπραγματικά υπερβολικές οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι σε εργαζομένους, απέναντι σε φόρους, σε κρατικά ιδρύματα ή σε άλλους συλλόγους που απορρέουν από συμφωνίες μεταγραφών και έχουν συμφωνηθεί μέχρι τις 30 Ιουλίου 2012.
Η UEFA θα διαβεβαιώσει ότι ο ΠΑΟΚ έχει συμμορφωθεί με τις εντολές της. Δυνατότητα έφεσης κατά της συγκεκριμένης απόφασης έχει δικαιώμα να καταθέσει η ομάδα μέσα σε διάστημα τριών ημερών από την ημέρα που θα της κοινοποιηθεί γραπτώς η απόφαση". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: