Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Πουλάει και την ...ψυχή του στον "Διάβολο";

Η "Daily Mail" στέλνει τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ποντάρει στα... "άδεια ταμεία" των "ερυθρολεύκων"!

Πουλάει και την ...ψυχή του στον "Διάβολο";
Για ακόμη μία φορά ο Βασίλης Τοροσίδης φέρεται να βρίσκεται στο "στόχαστρο" της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία τον ...κυνηγάει από τότε που ήταν παιδάκι, αλλά δεν της κάθεται.
Ίσως το ...χιλιοστό δημοσίευμα για το συγκεκριμένο θέμα έρχεται από την "Daily Mail" με τίτλο: "Η Γιουνάιτεντ βλέπει τον ευέλικτο Τοροσίδη και μπορεί να δελεάσει τον Ολυμπιακό που έχει άδεια ταμεία"!
Σύμφωνα με το το εν λόγω δημοσίευμα λοιπόν "η Μάντσεστερ ετοιμάζει κίνηση για τον δεξιό μπάκ του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη. Ο Ελληνας αμυντικός βρίσκεται εδώ και 18 μήνες στα ραντάρ της ομάδας, και η ανάγκη για έναν ευέλικτο παίκτη στα μετόπισθεν έχει γίνει πλέον πιεστική μετά τους τελευταίους τραυματισμούς.
Οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ παρακολουθησαν τον παίκτη στο 0-0 με τη Δόξα Δράμας και μέσα στις επόμενες μέρες θα πάρουν την οριστική του απόφαση".
Μέχρι εδώ καλά. Στη συνέχεια του ρεπορτάζ όμως, η "Daily Mail" κάνει λόγο για τα οικονομικά προβλήμτα και την ανάγκη για μετρητά του Ολυμπιακού, που είναι πιθανόν να ρίξουν τις απιτήσεις του. "Το μπάι άουτ του Τοροσίδη είναι στα 6 εκ. λίρες, αλλά οι Έλληνες χρειάζονται μετρητά και θα πορούσαν να το... συζητήσουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: