Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

"O ήρωας επέστρεψε!"

Η επιστροφή του Τιερί Ανρί στην Άρσεναλ και το γκολ του απέναντι στην Λιντς κάνει το γύρο του κόσμου! Οι πιο χαρακτηριστικοί διθύραμβοι για τον Γάλλο άσο από όλον τον ποδοσφαιρικό πλανήτη!


"O ήρωας επέστρεψε!"
"O Ανρί έκανε παταγώδη επιστροφή στην Άρσεναλ. Ο θρύλος των Κανονιέρηδων μπήκε σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο για να πετύχει το νικητήριο γκολ απέναντι στην Λιντς στο Έμιρεϊτς, στην νίκη με 1-0 της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ για τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου", γράφει το goal.com.
"Η επιστροφή του Ανρί όνειρο για τον Βενγκέρ, ο Βενγκέρ της Άρσεναλ πιστεύει ότι ο Τιερί Ανρί προσθέτει πόντους στο θρυλικό στάτους του στην Άρσεναλ με το νικητήριο γκολ απέναντι στην Λιντς για τον τρίτο γύρο του FA Cup", αναφέρει το BBC.
"Νιώθει φαν-ταστικά. Ο Ανρί νιώθει εκπληκτικά μετά το γκολ του απέναντι στην Λιντς", γράφει στο βασικό του θέμα το Skysports, το οποίο έχει φυσικά κι άλλες αναφορές στον Γάλλο, με χαρακτηριστικό το "η επιστροφή ενός ήρωα!".
«Σαν τις παλιές καλές μέρες για τον βασιλιά του γκολ, Τιερί Ανρί», αναφέρει η Sun, ενώ η η Daily Mail τονίζει: «Άρσεναλ 1 Λιντς 0: Va Va Boom! Κλασικό άγγιγμα, κλινικό χτύπημα... ο Βασιλιάς Ανρί ξανά στο θρόνο του».  «Η επιστροφή του Βασιλιά», αναφέρει η Mirror, ενώ η Daily Star τονίζει: «Ο Τιερί Ανρί επιστρέφει στην παλιά ρουτίνα». Η Telegraph το... πάει ένα βήμα πιο πέρα: «Ο Τιερί Ανρί στοχεύει να επεκτείνει το ρεκόρ του στην Άρσεναλ. Ο Τιερί Ανρί ήρθε από τον πάγκο για να εκτοξεύσει την Άρσεναλ στον τέταρτο γύρο του FA Cup, πριν αποκαλύψει τα εκπληκτικά του συναισθήματα για το γκολ».

Ο πιο... σοβαρός Independent τονίζει: «Ο Ανρί φέρνει την Άρσεναλ στο ύψος της ευτυχίας», ενώ ο Guardian αναφέρει: «Στην επιστροφή του, ο Τιερί Ανρί ήρθε από τον πάγκο απέναντι στην Λιντς και σκόραρε, για να στείλει την Άρσεναλ στον τέταρτο γύρο». «Ο Ανρί επιστρέφει στην κεντρική σκηνή», γράφει το Teamtalk.

Στη διεθνή σκηνή, η ισπανική Marca τονίζει: «Ο Θρύλος του Ανρί συνεχίζει να ζει», ενώ τη... σκυτάλη παίρνει η As: «Ο Τιερί Ανρί σκοράρει και σώζει την Άρσεναλ». Πιο γλαφυρή η καταλανική Sport : «Ο Ανρί άγγιξε τον ουρανό στην επιστροφή του με την Άρσεναλ στο Emirates».

Φυσικά, δεν μπορούσαν να λείπουν οι ύμνοι από τα ΜΜΕ της πατρίδας του. To France Football αναφέρει: «Ο Ανρί άφησε το στίγμα του. Ήρθε στο προσκήνιο στο 68` και γιόρτασε την επιστροφή του στην Άρσεναλ». Η Parissien γράφει: «Ο Τιερι Ανρί επέστρεψε στο σπίτι του» και στο ίδιο μήκος κινείται και η Equipe: «Όπως τις παλιές καλές μέρες». Το sport.fr από την πλευρά του κάνει αναφορά στους ύμνους του αγγλικού Τύπου για τον «Τιτί»!
Η ιταλική Gazzetta dello Sport έχει τίτλο: «Ο Ανρί επιστρέφει και κερδίζει τα εύσημα». Η πορτογαλική A Bola γράφει: «Ο Ανρί επέστρεψε με το νικητήριο γκολ», ενώ η αργεντίνικη Ole τονίζει: «Όνειρο που έγινε πραγματικότητα, ο Ανρί επέστρεψε στην Άρσεναλ και πέτυχε το νικητήριο γκολ απέναντι στην Λιντς». Οι αναφορές συνεχίζονται και στην Βραζιλία, με την Globoesporte να γράφει: «Ντεζά βου. Ο Ανρί επέστρεψε στην Άρσεναλ πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης .»

Το αμερικανικό δίκτυο ESPN κάνει λόγο για ηρωϊκή επιστροφή: «Ο Ανρί έκανε επιστροφή ήρωα. Ήρθε από τον πάγκο για να εμπολουτίσει τον θρύλο του στην Άρσεναλ», ενώ το Eurosport τονίζει: «Ο Ανρί βυθίζει την Λιντς με παραμυθένιο νικητήριο γκολ!». Aνάλογες είναι οι αναφορές και σε άλλες χώρες!

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: