Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Η UEFA κρίνει τις ενδεχόμενες αποχωρήσεις...!

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν την Τρίτη για να πάρουν κατευθύνσεις από την UEFA για το τι μέλλει γενέσθαι και ήδη έχουν κάνει προεργασία να αδειάσει κι άλλος χώρος στο ρόστερ εφόσον χρειαστεί...

Η UEFA κρίνει τις ενδεχόμενες αποχωρήσεις...
Ήδη, υπάρχουν προτάσεις και για τον Σταύρο Τσουκαλά, αλλά και τον Θανάση Παπάζογλου, από ομάδες της Σούπερ Λίγκας, ενώ υπάρχει η εκτίμηση πως και ο Μπετράν Ρομπέρ μπορεί να αποχωρήσει σε ομάδα του εξωτερικού εφόσον αποκτηθεί κάποιος παίκτης για την επίθεση της ομάδας.
Από αυτή τη διαδικασία, δεν αποκλείεται να υπάρξει απώλεια ενός τερματοφύλακα από τους Χαλκιά ή Κρέσιτς, αφού με δεδομένα τα συμβόλαια που έχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή αποτελούν πολυτέλεια για την ομάδα.
Μέσα σε αυτό το κλίμα θα ξεκινήσουν σύντομα και συζητήσεις για τη μείωση του συμβολαίου του Δημήτρη Σαλπιγγίδη σε επίπεδα τέτοια που να συμφωνεί και ο παίκτης.
Τέλος, η αντικατάσταση των παικτών δεύτερης γραμμής που θα αποχωρήσουν εφόσον χρειαστεί, θα αντικατασταθούν ή από παίκτες των ακαδημιών ή από παίκτες που θα έρθουν από αλλού και θα κοστίσουν ελάχιστα χρήματα.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: