Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Δίδυμο και με Ατρόμητο!!

Δύσκολο ως απίθανο να πάει με καινούργιο προπονητή στα ματς με τον Ατρόμητο ο Άρης.

Δίδυμο και με Ατρόμητο
Αυξάνονται οι πιθανότητες να πάει ο Άρης στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο την Πέμπτη με το υπηρεσιακό δίδυμο των Μιχαλήτσου-Σεμερτζίδη στον πάγκο.
Ο λόγος έχει να κάνει με την διαδικασία ανεύρεσης του νέου προπονητή στην οποία δεν παρατηρήθηκε κάποια εξέλιξη στις επαφές που κάνουν οι άνθρωποι του Άρη και ειδικότερα ο Γιάννης Κόντης.
Όσο περνούν οι μέρες αυξάνονται και οι πιθανότητες οι δυο άνδρες να ηγηθούν της ομάδας στα δυο πολύ κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν με τον Ατρόμητο, ενδεχόμενο που θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο.
Οι δυο τεχνικοί άλλωστε συγκεντρώνουν την απόλυτη εμπιστοσύνη των ανθρώπων της διοίκησης. Έχουν τον πλεονέκτημα ότι γνωρίζουν το υλικό και τις δυνατότητες τους, τις ιδιαιτερότητες του Αρη καθώς και την κρισιμότητα της κατάστασης, και τις ελληνικές ομάδες. Στοιχεία για τα οποία ο οποιοσδήποτε ξένος προπονητής θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα να τα αποκτήσει.
Στην Αλκμήνης δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να προχωρήσουν σε κάποια βιαστική επιλογή υπό την πίεση του χρόνου, αφού ήδη ο Αρης έχει… καεί φέτος στο κομμάτι του προπονητή. Έτσι θα εξαντλήσουν όλα τα ενδεχόμενα μέχρι να βρεθεί ο καταλληλότερος προπονητής από το εξωτερικό.
Αυτό που προκύπτει είναι ότι ο εκτελεστικός διευθυντής των κιτρίνων αναζητά κάτι καλύτερο από τα ονόματα των Τάπια και Λίγιο που κυκλοφόρησαν από την ισπανική αγορά και δεν αποκλείεται το όνομα που θα προκύψει να είναι τελικά έκπληξη.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: