Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Από τερματοφύλακας... γκάνγκστερ!!

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Ομάρ Ορτίς, συνελήφθη από την αστυνομία στο Μεξικό για συμμετοχή σε συμμορία και σε τουλάχιστον 20 απαγωγές και κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης ακόμη και 50 ετών!

Από τερματοφύλακας... γκάνγκστερ!

Πριν από λίγες ημέρες υπήρχαν φήμες που ήθελαν τον 35χρονο Μεξικανό να έχει πέσει θύμα απαγωγής, όμως τελικά έγινε γνωστό ότι είχε συλληφθεί από την αστυνομία, η οποία δεν είχε ενημερώσει κανέναν, καθώς η ανακρίσεις βρισκόταν σε εξέλιξη! Χθες (08/01) έγινε γνωστό ότι ο Ορτίς ομολόγησε την συμμετοχή του σε συμμορία και σε τουλάχιστον 20 απαγωγές, στις οποίες είχε τον ρόλο να υποδεικνύει τα υποψήφια θύματα, γνωστά για την οικονομική τους ευρωστία.
Στην πορεία της ανάκρισης έγινε γνωστό ότι η συμμορία ενεργούσε στα πλαίσια της εγκληματικής οργάνωσης «Καρτέλ του Κόλπου», ενώ ο Ορτίς αποκάλυψε ότι συμμετείχε στη συμμορία, καθώς αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα μετά την τιμωρία του για δύο χρόνια λόγω χρήσης απαγορευμένων ουσιών τον Μάιο του 2010, ενώ παράλληλα ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη... Ο 35χρονος παλαίμαχος τερματοφύλακας κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης που μπορεί να φτάσει στα 50 χρόνια.
ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: