Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Τα λένε στη νύφη. Ακούει η πεθερά;

Οι λίγκες κάλεσαν τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών για να ενημερώσουν πως αν δεν ανοίξει την «κάνουλα» ο ΟΠΑΠ, η παύση πληρωμών δεν θα είναι μακριά…
Τα λένε στη νύφη. Ακούει η πεθερά;
Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Σούπερ Λίγκα αναφέρει:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα θεσμική συνάντηση μεταξύ της Super League, της Football League και του ΠΣΑΠ, η οποία ανέδειξε το μέγεθος και τη σοβαρότητα των προβλημάτων οικονομικής φύσης που αντιμετωπίζει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Κοινή άποψη των τριών φορέων είναι ότι αν δεν τεθούν άμεσα σε εφαρμογή οι ανταποδοτικές χορηγικές συνεργασίες από όλες και προς όλες τις πλευρές, είναι πλέον σαφές πως το επαγγελματικό ποδόσφαιρο θα βρεθεί σύντομα σε δυσχερέστατη θέση.

Από πλευράς Super League συμμετείχαν στη συνάντηση ο αναπληρωτής πρόεδρος κ. Γ. Μποροβήλος, ο γενικός διευθυντής κ. Μ. Αναγνώστου, ο νομικός σύμβουλος κ. Γ. Οικονομάκης και οι εκπρόσωποι ΠΑΕ-Μελών κ.κ. Θ. Γιαννίκος και Γ. Κόντης. Τη Football League εκπροσώπησε ο πρόεδρος κ. Σ. Καλογιάννης και τον ΠΣΑΠ ο γενικός γραμματέας κ. Κώστας Πούλιος, ο νομικός σύμβουλος κ. Θ. Μακρυνιώτης και η υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων και μέλος του Δ.Σ. της FIFPro κα. Μαρία Τσιγώνη
».

Θυμίζουμε πως για το θέμα της χορηγίας του ΟΠΑΠ που βρίσκεται σε εκκρεμότητα, η Σούπερ Λίγκα συνεδριάζει εκτάκτως την Παρασκευή 27/1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: