Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

«Έπρεπε να αποβληθεί ο Ντιαρά»

«Έπρεπε να αποβληθεί ο Ντιαρά»
Με παράπονα στα... παράπονα της Ρεάλ Μαδρίτης για τη διαιτησία απάντησαν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα μετά το 2-2 που τους χάρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

«Ο διαιτητής έκανε λάθη και από τις δύο πλευρές. Θα έπρεπε να αποβάλει τον Ντιαρά και τότε το δεύτερο μέρος θα ήταν διαφορετικό», δήλωσε ο Ζεράρ Πικέ, ενώ αγωνιστικά ανέφερε: «Όταν δεν έχεις πια τίποτα να χάσεις βγαίνεις μαζικά μπροστά. Αυτό έκανε η Ρεάλ, αλλά στα τελευταία 20 λεπτά διαχειριστήκαμε σωστά την κατάσταση. Είναι σημαντική η πρόκριση απέναντι σε μια σπουδαία και ιστορική ομάδα, όπως η Ρεάλ, που επιπλέον είναι και κάτοχος του Κυπέλλου. Είμαστε ευχαριστημένοι».

Ο Τσάβι με τη σειρά του τόνισε: «Ήταν πεντακάθαρη η δεύτερη κίτρινη στον Ντιαρά. Ο διαιτητής έκανε λάθη απέναντι και στις δύο ομάδες», ενώ για τη συμμετοχή του Πέπε ανέφερε: «Δεν τιμωρήθηκε για την ενέργειά του στον πρώτο αγώνα και αυτό με εξέπληξε. Βλέπουμε πώς αντιμετωπίζονται ανάλογα παραπτώματα σε άλλες χώρες».

Όσο για το ματς, είπε: «Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά το γκολ του Κριστιάνο άλλαξε τα πάντα κι ακολούθησε αμέσως ένα ακόμη από τον Μπενζεμά. Στο τέλος αντέξαμε και πήραμε την πρόκριση. Ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται απόλυτα πόσο δύσκολο είναι να κερδίζεις μία ομάδα σαν τη Ρεάλ. Στο πρώτο παιχνίδι φάνηκε να είναι πολύ καλή η Ρεάλ, αλλά αυτό συνέβη γιατί εμείς ήμασταν εξαιρετικοί».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: