Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ήταν της μοίρας του γραφτό…!!

Ήταν της μοίρας του γραφτό…
Καιρό τώρα παίζει με τη μοίρα του ο Κρεγκ Μπέλαμι. Η τριάδα Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Κάρντιφ τον κυνηγάει και αφού προσπάθησε τα πάντα με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς φέρεται να βρήκε επιτέλους τον ιδανικό και να είναι κοντά στη λύτρωση. Να σηκώσει αγγλικό ασημικό στον ουρανό!





Ουσιαστικό το έκανε μία φορά το 2006. Τότε που πήγε στη Λίβερπουλ, με το καλημέρα κατέκτησε το Κομιούνιτι Σιλντ, αλλά ουσιαστικά αυτό δεν είναι διοργάνωση παρά μονός αγώνας σούπερ καπ και έπαιξε χάρη στη προηγούμενη σεζόν των υπολοίπων που κατέκτησαν το Κύπελλο Αγγλίας. Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τώρα και πάλι με τη Λίβερπουλ και με πολύ καλή απόδοση από τον ίδιο στη διοργάνωση έχει φτάσει στον τελικό, μέσα από την κλασική του τριάδα που τον κυνηγά τα τελευταία χρόνια.
Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν ένας σταθμός που μετάνιωσε. Δεν κατάφερε να καθιερωθεί ήρθε σε ρήξη με τον προπονητή, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι του είπε ξεκάθαρα ότι δεν τον υπολογίζει και εκείνος αποφάσισε την περσινή σεζόν να πάει δανεικός στη γενέτειρά του. Στην ομάδα της πόλης του που αγωνιζόταν στην Τσάμπιονσιπ. Έπαιξε και λατρεύτηκε για μία σεζόν στην Κάρντιφ. Η δεύτερη κατηγορία ήταν μικρή όμως για εκείνον, η Σίτι δεν ήταν πια επιλογή και η αγαπημένη του Λίβερπουλ τον έφερε πίσω γιατί είχαν αφήσει κάποιες δουλειές μισάνοιχτες.
Στις 26 Φεβρουαρίου, λίγους μήνες πριν μπει στα 33 του θα έχει την ευκαιρία έτσι να σηκώσει το πρώτο του κύπελλο στην Αγγλία (μίας εκ των τριών διοργανώσεων) και η τριάδα του θα είναι και πάλι εκεί. Η Λίβερπουλ απέκλεισε τη Σίτι με δικό του γκολ στο τέλος, δίνοντας τις απαντήσεις που ήθελε και στον τελικό του Γουέμπλεϊ θα βρει απέναντί του την Κάρντιφ!
«Ήμουν ενθουσιασμένος από την πρόκρισή της (Κάρντιφ). Δεν φανταζόμουν καλύτερο τελικό από αυτόν. Η Κάρντιφ σημαίνει τόσα πολλά για εμένα. Είναι περίεργα τα παιχνίδια που κάνει το ποδόσφαιρο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ουαλός επιθετικός. 
πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: