Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Αιχμές Μουρίνιο για τη διαιτησία!!

Αιχμές Μουρίνιο για τη διαιτησία
Για εύνοια της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» έκανε λόγο εμμέσως πλην σαφώς ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά το ισόπαλο 2-2 της Ρεάλ Μαδρίτης, που την άφησε εκτός Κυπέλλου στα προημιτελικά.

«Δεν θέλω να μιλήσω για το διαιτητή. Δεν θέλω να υπονοήσω τίποτα για τη διαιτησία. Είστε δημοσιογράφοι που αντιλαμβάνεστε το ποδόσφαιρο καλύτερα από μένα. Θα περιμένω να δω την ανάλυσή σας για το παιχνίδι. Έχω παίξει εδώ με την Τσέλσι, την Ίντερ και τη Ρεάλ εδώ. Δεν είναι κάτι καινούριο», τόνισε με νόημα ο Πορτογάλος τεχνικός.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, παίκτες της Ρεάλ επιτέθηκαν φραστικά στο διαιτητή κατά την είσοδο στα αποδυτήρια. «Δεν άκουσα τίποτα. Το μόνο που άκουσα είναι πως είναι αδύνατο να κερδίσεις σε αυτό το γήπεδο», είπε.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, ανέφερε: «Οι παίκτες μου έκαναν καλό παιχνίδι. Δεν θα πω εγώ αν ήταν δίκαια η πρόκριση της Μπαρτσελόνα ή όχι. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Κάποιες φορές σκοράρεις χωρίς να κάνει το παραμικρό. Εμείς είχαμε 6-7 πολύ καλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ επικίνδυνοι με τον Κριστιάνο και τον Μπενζεμά».

Τέλος, ερωτηθείς αν θεωρεί πως ο τρόπος που προσέγγισε το πρώτο ματς ήταν λάθος, απάντησε κοφτά «όχι».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: