Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Σωκράτη εσύ σούπερ σταρ και η πικρή γεύση του Γλύκου!!

Ο Σωκράτης Φυντανίδης θα έχει να θυμάται για όλη του τη ζωή το γκολ που πέτυχε στη Τούμπα! Ο Παναγιώτης Γλύκος θα έχει να θυμάται για όλη του τη ζωή το γκολ που δέχτηκε στη Τούμπα. Γράφει ο Άγγελος Μενδρινός.
Σωκράτη εσύ σούπερ σταρ και η πικρή γεύση του Γλύκου!
Ο Ατρόμητος θα έχει να λέει για το κατόρθωμά του να αποκλείσει τον ΠΑΟΚ και να επιβεβαιώσει το τίτλο του φιναλίστ του περσινού τελικού.
Δεν είναι όμως μόνο αυτά τα συμπεράσματα που μας έδωσε το ματς της Τούμπας. Ίσως είναι και η απαρχή εξελίξεων τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και στον Ατρόμητο.
Ο Γιάννης Σπανός με κάτι τέτοιες επιτυχίες… ζεσταίνεται και συνεχίζει να τα… σπρώχνει στην αγαπημένη του ομάδα. Στον ΠΑΟΚ όμως; Εκεί τα πράγματα γίνονται δύσκολα.
Η εσωστρέφεια θα ενταθεί. Η κριτική για τους παράγοντες επίσης. Και τα χρήματα θα συνεχίσουν να είναι ακριβοθώρητα.
Ας γυρίσουμε όμως στο ματς της Τούμπας:
Το γκολ του Σαλπιγγίδη στο 27ο ήταν από ελεγχόμενη θέση οφ σάιντ κι επειδή ακόμα και στο ποδόσφαιρο υπάρχει… δικαιοσύνη ήρθε το γκολ όνειρο του Σωκράτη Φυντανίδη που έγινε επέμβαση κόλαφος του 26χρονου τερματοφύλακα από το Βόλο.
Όσο για το γκολ του Μπρίτο στο πρώτο λεπτό της παράτασης ήταν το τελειωτικό χτύπημα σε μια ομάδα που δεν κατάφερε να βρει ρυθμό που δεν μπήκε στο ματς αποφασισμένη να το κερδίσει. Υποτίμησε τον αντίπαλο; Δεν μπορούσε να τον αντιμετωπίσει; Κανείς δεν ξέρει.
Η ουσία είναι ότι τις σκηνές από την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ τις είδαμε στο τέλος του αγώνα. Στην εισβολή των οπαδών. Όσο κι αν έμεινε καρφωμένη η κάμερα πήραμε μια γεύση του πως βλέπουν την επόμενη μέρα της ομάδας τους κάποιοι από τους οπαδούς του.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: