Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Χωρίς "Ζαγόρ" στη Νιόν!!

Mόνος του, χωρίς τον Θοδωρή Ζαγοράκη, θα μεταβεί στη Νιόν ο υπεύθυνος οικονομικών του ΠΑΟΚ, Άλκης Μαυροφρύδης, για να παρουσιάσει το πλάνο της ομάδας, ούτως ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με το Financial Fair Play.
Χωρίς "Ζαγόρ" στη Νιόν

Πριν προκύψει η διοικητική κρίση στον ΠΑΟΚ λόγω του αποκλεισμού σοκ από τον Ατρόμητο είχε προγραμματιστεί ταξίδι του Θόδωρου Ζαγοράκη και του Αλκη Μαυροφρύδη στην Νιόν της Ελβετίας. Οι δύο άνδρες επρόκειτο σήμερα (26/1) να παρουσιάσουν ενώπιον του Club Financial Control Panel (αρμόδια επιτροπή για το FFP) το οικονομικό πλάνο που στις αρχές Γενάρη είχαν καταθέσει και ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA.
Μετά από όσα συνέβησαν χθες και τις έντονες σκέψεις του Ζαγοράκη για αποχώρηση από την προεδρία της ΠΑΕ αποφασίστηκε να μεταβεί στην Ελβετία μόνο ο υπεύθυνος των οικονομικών. Ο Αλκης Μαυροφρύδης θα δώσει όλες τις διευκρινίσεις που αφορούν στο πλάνο εξυγίανσης που ακολουθεί ο ΠΑΟΚ προκειμένου να μην έχει πρόβλημα με την άδεια συμμετοχής του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου. Ωστόσο, δημιουργείται ένα μεγάλο ερωτηματικό για το πως ακριβώς θα "αντιδράσει" η UEFA σε περίπτωση που ο Ζαγοράκης οριστικοποιήσει την αποχωρήσή του από την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αν μια τέτοια κίνηση θα έχει αντίκτυπο στην υπόθεση αδειοδότησης.
Πηγή: Olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: