Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Έστειλε μήνυμα ο Ζεσουάλδο!!

"Θέλω να μείνω, αλλά πρέπει να διευθετηθούν πολλά". Ο Φερέιρα αποκάλυψε σε συμπατριώτες του ότι έγινε κουβέντα παραμονής με τον ΠΑΟ κι ότι θέλει να μείνει, αλλά με άλλες προϋποθέσεις...
Έστειλε μήνυμα ο Ζεσουάλδο
Και πώς να μην υπάρχουν προϋποθέσεις, όταν ακόμα και ο ίδιος δεν γνωρίζει ποια θα είναι η επόμενη μέρα στον σύλλογο. Ποιος θα είναι πρόεδρος, αν θα υπάρχει τεχνικός διευθυντής, ποιοι θα είναι οι παίκτες του ρόστερ...
"Ναι! Μπορώ να το πω πως υπάρχει (το ότι έχει πρόταση για ανανέωση). Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα αρκετά πράγματα που θα έπρεπε να διευθετηθούν.
Βλέπετε στο σύλλογο υπάρχουν καταστάσεις που παραμένουν αδιευκρίνιστες, όπως για παράδειγμα το ότι δεν υπάρχει πρόεδρος από το Νοέμβριο του 2010 και τεχνικός διευθυντής από τότε που έφυγε ο Κάρλος Φρέιτας", σχολίασε αρχικά ο πεπειραμένος τεχνικός σε δηλώσεις που έκανε στον Τύπο της πατρίδας του και συμπλήρωσε για τις δυσκολίες που υπάρχουν στην ομάδα:
"Ο σύλλογος αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες. Το τι θα απαντήσω θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες. Οσον αφορά εμένα, θα εξαρτηθεί από αυτό που αισθάνομαι πως μπορώ να προσφέρω και αν γίνεται να υπάρχει το κίνητρο για να παλέψουμε, κάτι που στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολο".
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, είπε: "Ακόμα απομένουν αρκετά παιχνίδια. Εχουμε μπροστά μας μία σειρά αγώνων με δυνατούς αντιπάλους. Βέβαια η αλήθεια είναι πως και ο Ολυμπιακός έχει να κάνει ότι κι εμείς.
Οπότε το μόνο που πρέπει να κάνουμε, είναι το να συνεχίσουμε να νικάμε. Πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα μάχη και εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε στο τέλος να είμαστε εμείς στην κορυφή!"

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: